USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

YouTube може стати платним

7 Травня 2013 11:18
YouTube може стати платним. Таким чином хоче підвищити свої прибутки, - інформує ТСН.

Компанія Google планує ввести платний доступ до деяких відеоканалів на YouTube. Таким чином компанія намагається отримати додаткове джерело доходу.

Власник відеопорталу YouTube компанія Google може оголосити вже на цьому тижні про запуск нової послуги свого ресурсу. Компанія планує ввести платну підписку на деякі канали за $ 1,99 на місяць, повідомляє Комерсант-Україна з посиланням на Financial Times.

За словами джерел, знайомих з планами Google, нова політика пошириться приблизно на 50 відеоканалів, а їх оператори отримають можливість створювати нові види контенту, такі як ТБ-шоу чи фільми.

Метою можливого нововведення на YouTube є отримання другого джерела доходів, крім розміщених на сервісі рекламних роликів. На часі кількість реклами на ресурсі та інших подібних відеохостингах продовжує зростати. За оцінками eMarketer, прибуток від цифрової відеореклами збільшиться за рік майже вдвічі - з $ 2,93 мільярда в минулому році до $ 4,14 мільярда в 2013 році. Левова частка цієї виручки припадає на YouTube. Аналітики очікують зростання доходів сервісу від рекламних оголошень з $ 1,3 мільярда в 2012 році до $ 2 мільярда до кінця 2013 року. За кілька наступних років цей показник може сягнути позначки в $ 15 мільярда. Однак представники YouTube поки що ніяк не коментують це, заявляючи, що компанія «планувала створення передплатнлї платформи, яка могла б надати ще більше висококласного контенту для користувачів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus