USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чинна Рада, в яку пройшли випадкові люди - найбільш популістська за останні роки

30 Листопада 2016 18:01
Верховна Рада VIII скликання, що пропрацювала вже 2 роки, має дві найбільші проблеми – непрофесіоналізм депутатів та популізм.

Таку думку політичний експерт Ярослав Павловський висловив у прямому ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

«Чинний парламент є унікальний тим, що до нього пройшли випадкові люди, які, з погляду професійної політики, є дилетантами. З одного боку, це є проблемою, адже до влади прийшли непрофесіонали. Однак позитивом є те, що саме завдяки цим людям Рада ухвалила важливі закони щодо протидії корупції. Також відбулися важливі реформи в енергетичній сфері та зовнішній політиці», – зазначив Ярослав Павловський.

Проте, додає експерт, найбільшим негативом Верховної Ради нинішнього скликання є небачений раніше ступінь популізму. «Робота цього парламенту характерна великою кількістю законодавчих ініціатив, але тільки кожен 10 законопроект ухвалювали. Це свідчить про уявну видимість роботи багатьох депутатів та їхню безвідповідальність», – каже політичний експерт.

Запити суспільства на результативність влади сьогодні значно завищені, відтак серед населення є певне розчарування робою парламенту, уряду та Адміністрації президента.

«Після переломних подій в житті країни населення очікувало на швидкі та кардинальні зміни. Однак деякі важливі та необхідні реформи, зокрема, медична та земельна, досі не розпочалися», – зауважив Ярослав Павловський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сераховичі Показати IP 30 Листопада 2016 18:10
Чинна верховна зрада -ганьба Украіни, А ще потрібно добавити що найбільш підступна. брехлива.продажна. лінива підла- не зважаючи .що клялась на крові загиблих на майдані!
Gold Показати IP 30 Листопада 2016 19:44
Просто у раду і кабмін не треба брати *идобариг!!!
свідомий Показати IP 30 Листопада 2016 20:59
Влада і популізм в нашій державі де народ для вибору звик використовувати вуха і шлунок речі тотожні. За такої системи до гори ніколи недійде людина розумна і совісна вона не зможе пообіцяти вам золоті гори вже сьогодні бо її розум говорить що це неможливо а совість недозволяє брехати натомість з легкістю спливає всяке лайно що без докорів сумління б' ючи себе в груди виголошує найсвятіші клятви і обіцяє райське життя вже і зараз. Бійтесь таких любей і минайте стороною бо на цій землі у них вже немає нічого святого.
Сука війна Показати IP 3 Грудня 2016 17:15
Те, що горе-політики наробили язиками, хлопці молоді України-неньки і мирне населення мусять розгрібати своїми життями !!! Жаль і сум від того пекла, що зробили на УКРАЇНІ НАШІЙ РІДНІЙ !!! Це не політики... З 10 свиней одного коня не вибереш ! Вибір без вибору , на жаль...
погляд з ЄС Показати IP 4 Грудня 2016 11:37
А що не бачили кого обирали? Виніть самих себе. Знали що обдурять але все таки голосували! Останній майдан не довели до логічного кінця. Після Ющенка 10 років прозрівали - не прозріли, історія нічому вас не учить, а шкода, Ось так і будете жити. Хваліть і далі самих себе.....
Рвачам олігархам Показати IP 5 Грудня 2016 09:48
Поки олігархи заробляють на українцях нечувані гроші, народ заспокоюють тим, що тарифи в перспективі почнуть знижуватися. А вимога МВФ про їх підняття стала своєчасним поясненням такого кардинального зростання. Але влада забуває про одне. В усьому світі спочатку проводили модернізацію, а потім виставляли споживачам нові тарифи, які з часом допомагали окупити нововведення і в результаті знижувалися. Крім того, дотягуючи розцінки на комунальні блага до європейського рівня, влада забуває, що рівень життя в Україні і Європі — це дві величезні різниці. Якщо для жителя Німеччини рівень доходів дозволяє оплачувати економічно обґрунтовані тарифи, то пересічному українцеві на оплату рахунків треба працювати весь місяць і ще влізати у борги. А наразі борги населення за послуги зростають скаженими темпами / Російські олігархи, Коломойський, Ахметов: кому вигідні нові тарифи
Онищенко Показати IP 5 Грудня 2016 12:41
Всы платили...на Банковый і Тимошенко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus