USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Коліна не тремтіли», – захисник «Волині» про гру з київським «Динамо»

21 Серпня 2016 15:27
Правий захисник «Волині» Юрій Романюк відіграв матч проти «Динамо» на хорошому рівні і саме цей поєдинок вважає для себе справжнім бойовим «хрещенням» в Прем’єр-лізі. Про те, як протистояв Дерлізу Гонсалесу та Олегу Гусєву, Юрій розповів клубній прес-службі.

- Напевне, це був найсерйозніший матч, який поки відіграв в Прем’єр-лізі. Вийшов в основі проти гранду, чемпіона українського. Команда добре грала, тому не дуже важко було на фланзі, ми добре підстраховували один одного. Тренери налаштували, все про «Динамо» розповіли. Казали нам, що буде важко.

- У першому таймі грав проти Гонзалеза, в другому – проти Гусєва. З ким важче доводилося?

- Так не буває, щоб з кимось легше. Обидва майстри, що там казати. Коліна не тремтіли.

- Коли забивали «Волині» другий гол, ти не встиг вийти і залишити киян в офсайді…

- Дуже переживаю за це. Не встиг зорієнтуватися, випав з гри на півсекунди – і все…

- Відчувалося, що команда мала сили атакувати і в кінці гри…

- А що нам було втрачати. Хотілося відігратися, тим більше, що матч добре складався для нас. Могли зачепитися за нічию в такому матчі. Тренери «Динамо» вибрали свою тактику на гру, а ми свою. Вважаю, що такі матчі допомагають нашому колективу відчути плече партнера.

Як повідомляло Інформаціне агентство Волинські Новини, вчора, 20 серпня, в рамках п’ятого туру Української прем’єр ліги на стадіоні НСК «Олімпійський» відбувся поєдинок «Динамо» – «Волинь», який завершився з рахунком 2:1 на користь динамівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 21 Серпня 2016 17:12
Молодці хлопці! Старались.хороша була гра! Спасибі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus