USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Коли в Україну прийдуть лоукостери

27 Грудня 2016 09:42
Бюджетні авіакомпанії більше приходитимуть в Україну, коли з Європейським Союзом буде безвізовий режим, і українці матимуть змогу безперешкодно подорожувати.

Про це заявила заступниця міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль в ефірі Громадського.

«Чим більше буде можливості, тим більше буде дешевих способів потрапити до країн Європейського Союзу. Це і автобусні перевезення, це і залізничні перевезення, це і лоукости. Буде можливість подорожувати - прийдуть до України і лоукости. Це взаємопов'язані речі. Тобто попит завжди розвиває пропозицію», - сказала вона.



Нагадаємо, 15 грудня Європарламент ухвалив механізм припинення безвізового режиму ЄС з країнами-нечленами, що було останньою перешкодою для скасування віз для українців. Того ж дня повідомлялося, що Європейський парламент переніс розгляд питання про надання безвізового режиму Україні на квітень 2017 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРОВАЛ БЕЗВІЗУ ІМІДЖМЕЙКЕРИ ПОРОШЕНКА СТЕРЛИ З ПАМ’ЯТІ УКРАЇНЦІВ

Наступного дня, 16 грудня, прес-офіцер Європарламенту Мод Нойон зазначила, що інформація про перенесення голосування щодо надання Україні безвізового режиму на квітень 2017 року є помилкою, насправді точна дата поки не визначена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus