USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Немає претензій. У них ще все попереду», – тренер «Волині» про нічию

29 Квітня 2016 19:39
«Бойовою нічиєю» завершилась сьогоднішня зустріч луцької «Волині» та ФК «Олександрія». Старший тренер біло-червоних стверджує, що моментів забити у його підопічних було більше, ніж у гостей матчу. Тренер останніх, навпаки, - каже, що результатом зустрічі радше задоволений.

Про це йшлося під час піясляматчевої прес-конференції тренерів команд сьогодні, 29 квітня.

Тренер «Олександрії» Володимир Шаран зауважив, що в Луцьк їхали з настроєм на перемогу, проте по результатах зустрічі залишився задоволений і нічиєю. Зауважив, що гра його підопічних була дещо млявою. Причиною цього, з його слів, є важкі попередні матчі футболістів.



«Що стосується гри «Волині», то вона заслуговує лише похвали», - підсумував Володимир Шаран та зазначив, що має претензії до окремих своїх гравців. Проте, з його слів, це вже «внутрішня кухня».



Старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий заміняв головного тренера Віталія Кварцяного після дискваліфікації останнього. Володимир Петрович зізнався, що залишився частково незадоволеним швидкістю гри його підопічних та результатом гри загалом. Адже голових моментів у «Волині» було на його думку більше, ніж у команди-супротивника. Останні, зі слів Дикого, «нічим не здивували» у плані гри.

«По грі ми були трішки кращі, могли претендувати на перемогу», - зауважив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ОЛЕКСАНДРІЯ»: 0 – 0

Що стосується замін команди, то вони, на думку старшого тренера, команді мало допомогли. Володимир Дикий пояснює: причиною цьому є те, що на лаву запасних почали набирати гравців «дубля» «Волині» та залучати їх до основного складу. На його думку, нинішній період є складним для них. Адже на даний час це ще не футболісти прем’єр ліги.



Насамкінець Дикий подякував своїм підопічним, які бились та віддавали всю майстерність та сили для того, аби «Волинь» перемогла:

«Можна сказати, що нам не повезло. Були моменти, але ми не забили. По великому рахунку, немає до них претензій (гравців, ВН). У них ще все попереду».

Також Володимир Дикий висловив думку, що футбол – це театр. Відтак, люди ходять дивитись на тих, хто забиває, точно передає м’яч та результативно б’є штрафні. На думку легенди «Волині» Дикого, майстерність гравців раніше була вища. Мовляв, нині в футболі багато біготні, але немає конкретних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 29 Квітня 2016 20:31
Штахєту петрова і з дубля виженіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus