USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Володимир Дикий прокоментував невдалий старт «Волині»

1 Березня 2015 23:00
Старший тренер луцької «Волині» Володимир Дикий дав післяматчевий коментар гри Дніпро-Волинь. Про це йдеться на офіційному сайті клубу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перший офіційний матч 15 туру Чемпіонату України з футболу сьогодні, 1 березня, «Волинь» програла дніпропетровському «Дніпру» з розгромним рахунком 0:5.

«НЕ МОГЛИ РОЗРАХОВУВАТИ НА ОПТИМАЛЬНИЙ СКЛАД»

Володимир Дикий прокоментував такий плачевний для луцьої команди результат:

- Сьогодні ми програли 0:5, трішки команда перегоріла. Було дуже багато помилок в обороні та середині поля, попереду в нас нічого не виходило. Додам, що вчора із дублем повернулися додому хворі Мемешев та Новак, вдома залишився Гуменюк, тому ми не могли розраховувати на оптимальний склад. Сьогодні додалися непередбачувані травми Неділька та Парцванії. Усе це вплинуло на результат.

Не скажу, що ми не старалися, але в нас нічого не виходило. "Дніпро" дуже агресивно атакувало. У "Дніпра" багато кваліфікованих гравців, які не вибачають помилок.

Нічого страшного — ще багато матчів попереду, будемо виправлятися.

- Яке маєте завдання на сезон?

- Посісти якомога вище місце у турнірній таблиці. Десь ми мріємо про єврокубки, але для цього ще багато працювати треба.

- Ви не думаєте, що припустилися помилок у підготовці до матчу, адже команда зуміла зберегти склад?

- Ми провели дуже хороші два збори. Команда виглядала на них пристойно. На другому зборі жодного разу не програли. Були там в оптимальному складі. Так вийшло, що не змогли його мати сьогодні. Планували і Мемешева, і Новака, Гуменюка. Але ж з температурою грати не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 2 Березня 2015 00:35
Що він розуміє у футболі?
балакун до Штефан, Луцьк Показати IP 2 Березня 2015 00:44
Та по-більше ніж ти.
лучанин до Штефан, Луцьк Показати IP 2 Березня 2015 10:23
ти не штефан (навіть не хочеться писати з великої букви),а задристані штани,Сам нічого не вартий,а людей зневажаєш.
фан Показати IP 2 Березня 2015 10:09
Штефан ти би*ло су*е.Почитай футбольну біографію Дикого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus