USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Брати Капранови презентували у Луцьку новий історичний роман

19 Лютого 2017 09:55
Брати Капранови знову зустрілись з шанувальниками українського слова у Луцьку.

Так, відомі українські письменники та видавці Брати Капранови презентували у Луцькій бібліотеці-філії №10 новий історичний роман «Забудь-річка».

У книзі розповідається про реалії, що стосуються тисячі українських родин. Тут немає вигадок, письменники опрацювали спогади бійців УПА, Червоної армії, в’язнів радянських таборів, дослідили підпільний рух 30-х та 40-х років. З їхньої родинної історії відомо, що їх два діди опинились по різні боки барикад. Також описані недавні події що відбувалися в Україні і вже стали історією. Книга спонукає до роздумів, тому її варто прочитати кожному.



Автори на відміну від інших письменників знайомлять читачів із своєю новою книгою, подорожуючи містами України. А вибрали саме такий спосіб, який рідко хто з письменників практикує, тому що вважають, що ніщо не замінить живого спілкування з читачем.

Саме у цій бібліотеці вони вже вдруге, але як і в перший раз - шість років тому приємно їх знову подивувала глядацька аудиторія. На зустріч з авторами прийшли

зацікавлені читачі різного віку, активні користувачі книгозбірні, митці краю, творчі люди.

Письменники Євгенія Назарук та Василь Гриб подарували авторам свої нові книги, а художник Руслан Чугай презентував портрет Братів Капранових, виконаний під враженням першої зустрічі з авторами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Лютого 2017 11:27
Хто таки? Почєму не знаю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus