USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі школярі вивчатимуть історію «із перших вуст»

8 Лютого 2017 23:03
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни, за ініціативи громадського формування «Варта порядку» буде продовжено серію надзвичайно цікавих зустрічей школярів із нашими захисниками – воїнами антитерорестичної операції, воїнами-інтернаціоналістами, ветеранами Другої світової війни, повідомили у прес-службі ГФ.

Зі слів вартівців, виховання молодого покоління в дусі патріотизму, гордості за свою країну та її захисників – завдання номер один, яке стоїть сьогодні перед державою та й не тільки.

«Такі зустрічі залишають у молодих душах віру в краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто захищав і зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави», – переконаний голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Варто зазначити, що про історію своєї країни дітям завжди цікавіше дізнаватися з перших вуст, а не з підручників історії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus