USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Близько 30 військових звільнили з полону

1 Вересня 2014 23:05
Вдалося звільнити близько 30 українських військових, які були у полоні під Іловайськом. Про це інформує "Українська Правда", посилаючись на повідомлення керівника Центру обміну полонених, генерала-полковника запасу Володимира Рубана.

"Заради визволення військових, конкретно тих, що у полоні під Іловайськом, працює Міністерство оборони, Служба безпеки України і наш Центр. Вдалося звільнити до 30 осіб на сьогоднішній день, в тому числі 16, яких допомогла звільнити співачка Руслана", - сказав він.

Рубан нагадав, що в полоні залишається 680 осіб, які сконцентрувалися в районі Донецька і належать до різних розрізнених загонів.

З його слів, вже виникла проблема з їх харчуванням, і дніпропетровці готують гуманітарні вантажі, "щоб годувати наших полонених в Донецьку".

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з-під Іловайська вивели ще 10 військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оля Показати IP 1 Вересня 2014 23:31
В мене нема слів... Країна на ентузіазмі, влади нема - є Руслана
увч Показати IP 2 Вересня 2014 05:54
Читайте. И подумайте каких побед вы ждете от своей армии при ТАКОМ министре обороны. Человек, что называется, "сидит на марсе в изумрудном саду". Это уже патология, загадка для психиатров.___Гелетей заговорил об отечественной войне 01.09.2014 17:21 Министр обороны Украины Валерий Гелетей заявил о завершении гибридной войны, которую Россия проиграла и поэтому вынуждена была начать полноценное вторжение. Об этом он написал на своей странице в Facebook. «Операция по освобождению востока Украины от террористов завершена. Мы должны срочно строить оборону от России, которая пытается не только закрепиться на наших территориях, но и осуществлять наступление», – заявил министр. «В наш дом пришла большая война, которую Европа не видела со времен Второй мировой. К сожалению, в такой войне потери будут исчисляться не сотнями, а тысячами, даже десятками тысяч», – отметил Гелетей. «Критическое количество потерь отрезвит Россию. Но для этого мы должны отказаться от паникерства и показать, что украинцы не собираются сдаваться. Это наша Великая Отечественная Война, и мы в ней обязательно победим», – завершил министр обороны. При этом Гелетей отметил, что попытки отправить в отставку начальника Генштаба генерала Муженко являются российской провокацией. По словам главы оборонного ведомства, Муженко являлся архитектором украинских побед на востоке.___Грибов каких-то нажрался, что ли?
Анонім до увч Показати IP 2 Вересня 2014 09:29
Яке тобі сране діло до нашого міністра? Переживай за свого недоумка Путлера, бо нормальна людина не буде робити такі речі, як робить цей недомірок, який хоче утвердитися на горі українського народу.
увч до Анонім Показати IP 2 Вересня 2014 09:53
ты прав. Мне наср..ть на всех ваших министров вместе взятых, вместе с уёпком-презиком. Тем более не долго им осталось небо коптить. А вот тебе, хороняка, стоило бы задуматься о том, что тебя ждет с такими предводителями. Если есть чем задумываться. Ну, ты понимаешь о чем я. Нет? Ну и йух с тобой.
789 Показати IP 2 Вересня 2014 06:59
Припинились обстріли Луганська і Донецька - про що це гов0орить? Хто розумний - той зрозуміє хто ті обстріли робив...
Галина Показати IP 2 Вересня 2014 12:55
Звільнили це добре, де списки звільнених?!!!! Я можу сказати і 50, 100 звільнили, конкретно кого звільнили???!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus