USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Діти волинських бійців АТО отримали допомогу

1 Вересня 2014 17:24
Дітям поранених та загиблих бійців на Сході київські волонтери ГО «Допомога дітям героїв» передали необхідні речі до школи.

Про це IA ZIK поінформували у Самообороні Волині.

Вони надіслали через Самооборону канцелярське приладдя: зошити, ручки, пенали тощо та ранці. Усе це надіслали окремими пакунками для дітей героїв, що відстоювали або відстоюють цілісність нашої держави. Окрім цього активістки жіночої сотні зібрали від Самооборони Волині й солодощів.

Канцелярію та смачненьке було відвезене самооборонівцями або передане пасажирськими автобусами дітям вояків. Отримали таку допомогу 28 дітей, більшість з яких навчається у 2-3 класах. Охопила ця невелика допомога такі населені пункти: Луцьк, Нововолинськ, Любомль, Ковель, Камінь-Каширський, Ківерцівський та Луцький райони. Села: Туричани, Клепачів, Залужне.

«Додамо, що Самооборона Волині має на меті повідомляти про усю зроблену роботу, здійснену допомогу максимально часто, аби було очевидно, що усі пожертвування людей надходять саме туди, куди вони їх віддають і використовуються за призначенням. Подібна інформація дуже важлива в умовах війни, коли люди перстають довіряти один одному. Тож, ми дуже вдячні всім ЗМІ та журналістам за співпрацю та сприяння у донесенні необхідної інформації до громадськості Волині та країни», – зазначають у Самообороні Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus