USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чого чекати волинянам від другого етапу четвертої хвилі мобілізації

2 Березня 2015 13:16
Другий етап четвертої хвилі мобілізації розпочався 20 лютого 2015 року. Серед основних завдань – покликати до лав ЗСУ більш, ніж тисячу волинян.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 2 березня, розповів виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик.

З його слів, за перший етап четвертої хвилі мобілізаційну норму на Волині виконали на 79%.

Відповідно до рішення ради оборони Волинської області від 24 лютого 2015 року, на Волині провели службову нараду з питань та підсумків проведення на території області часткової мобілізації першого етапу четвертої хвилі. В ході наради проаналізували всі позитивні та негативні аспекти, вказали на прорахунки та недоліки. Окрім цього, розповіли про завдання другого етапу 4 хвилі часткової мобілізації, яку розпочали з 20 лютого 2015 року.

Так, під час другого етапу четвертої планують призвати 1063 військовозобов’язаних Волині, з них - 21 офіцер та 50 одиниць техніки національної економіки.

Наразі оповіщені та пройшли медичний огляд 996 військових, з них 179 офіцерів. 231 військовозобов’язаних отримали мобілізаційні повістки, що складає 20 % від планового завдання.

«Зараз недостатньо вжито заходів зі сторони керівників щодо забезпечення 100%-ї комплектації технікою національної економіки. Найгірша ситуація у Ратнівському, Шацькому, Стравижівському та Любомльському районах, де відсоток виконання менший, ніж 10 %», - зауважив Роман Кулик.

До слова, з сьогоднішнього дня повинна була розпочатися поставка мобілізаційних ресурсів до 184 та 169 навчальної бригади, але, згідно із рішенням Генштабу ЗСУ, призов та мобілізацію перенесли на 9 березня 2015 року. Наразі триває робота активного підбору військовозобов’язаних у третій спецвідділ ВСП міста Львів та 179-ї окремої навчально-тренувальної бригади міста Полтава.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що згідно із рекомендаціями Міністерства інформаційної політики України підготували відповідні матеріали, які незабаром розмістять на білбордах. Так, замість того, щоб розміщати на рекламних щитах вояків АТО, які не є волинянами, на них розмістять світлини та заклики волинських героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
etgt Показати IP 2 Березня 2015 15:33
чого чекати - ...ОПИ
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 17:21
Анонім 13 Квітня 2014 20:21 відповісти + 31 - 5 Невже не можна було владнати це раніше і мирним шляхом. Як одна половина країни тепер буде дивитись на другу. Громадянська війна між українцями заходу і українцями сходу Америці на радість - і Россії в пику і бардак біля Європи, якщо сюди докотиться. Дожилися, воювати в межах однієї країни. На х*р послати Турчинова і його теплу компашку, брат не повинен стріляти в брата!
Анонім до Анонім Показати IP 2 Березня 2015 23:39
пішов в *опу...
Мирон до Анонім Показати IP 3 Березня 2015 13:45
То йди,можеш не повертатись.
Мирон Показати IP 3 Березня 2015 13:49
коментар було видалено
Жінка-мати Показати IP 4 Березня 2015 10:11
Зненавиділа горе- політиків і горе- Президентів України і Росії !!! Знущаються над моїм простим народом і народом Росії . Скільки загинуло мого українського народу ?...Скільки людей без рук, без ніг, поранених?.. Скільки людей зниклих безвісті?...Скільки горя від тієї дурної війни, яку почали олігархи-ідіоти Росії і України !!! Плаче моя Україна ... Плачуть діти, батьки , родичі... Не знаю, як має український народ це все пережити і витримати і коли закінчиться та страшна війна ?! СХАМЕНІТЬСЯ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ І ГОРЕ-ОЛІГАРХИ РОСІЇ І УКРАЇНИ !!! ВСЕ МИНАЄ В ЦЬОМУ ЖИТТІ... ВСІХ НАС ЧЕКАЄ ФІЗИЧНА СМЕРТЬ...В МОГИЛУ ВАМ І ВАШИМ ДІТЯМ, ЯК І МЕНІ НІХТО НЕ ПОКЛАДЕ ЗОЛОТА-СРІБЛА, А ДАДУТЬ ЗЕМЕЛЬКУ НА ЦВИНТАРІ СТАНДАРТНУ, ЯК І ВСІМ - БІДНИМ І БАГАТИМ !!! БОЖЕ, ДАЙ МУДРОСТІ "ПОЛІТИКАМ" Росії І України припинити війну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus