USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобілізацію на Волині виконали лише на третину

3 Серпня 2015 10:28
Попри те, що шоста черга часткової мобілізації вже добігає до завершення, в області її виконали лише на 34%.

Про це під час оперативної наради в облдержадміністрації 3 серпня повідомив виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик.

З його слів, заходи шостої черги часткової мобілізації триватимуть до 17 серпня. За станом на 3 серпня мобілізовано 34% особового складу від плану мобілізаційного завдання. Найвищий відсоток виконання плану – у Горохівському районі (55%), натомість у Луцьком районі план виконано на 29%, у Ратнівському – на 19%, Любомльському -15%. За рахунок громадян, призваних військкоматами області на військову службу за контрактом, у період проведення шостої черги мобілізації мобілізаційне завдання для Волині зменшене на 1%, тому необхідно активізувати роботу щодо відбору на військову службу за контрактом.

Говорячи про стан виконання завдання з оповіщення військовозобов’язаних, Роман Кулик повідомив, що у Любешівському районі оповістили лише 18%, завершили оповіщення у Ківерцівському районі та майже завершили у Горохівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ткачук М.В. Показати IP 3 Серпня 2015 10:49
Яценюк з Аваковим , за нормальну зарплату переманили всіх у поліцію , а про армію вони навіть не згадали. Висновок для мужновладців більш потрібна поліція а не армія !!! Тому маємо те що маємо...
Вацык Показати IP 3 Серпня 2015 12:32
Слава ,Богу ! Полишуки поумнели !
правда Показати IP 3 Серпня 2015 13:48
От цікаво чи оповістили синків і родичів прокурорів, суддів, мажорів, клерків з адміністрації та іншу челядь, яка влаштувала просто таки геноцид нації. Погоджуюсь з тим, що зараз є лише зацікавлення у поліції аби створити поліцейську державу, у якій ніхто не пискне і навіть не посміє подумати про те аби пискнути, а всіх невигідних простолюдинів на відбій на Схід. Тому професійна армія не вигідна сьогодні.
закон і порядок Показати IP 3 Серпня 2015 16:27
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заборонив міліції брати участь у незаконних діях представників військкоматів щодо вручення повісток, а також висунув вимогу до правоохоронців реагувати на подібні звернення громадян. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 30 липня. «Дав категоричну вимогу міліції не брати участі в "облавах воєнкомів". Більше того, реагувати на звернення з перевірки незаконних дій окремих горе-воєнкомів, що мають місце», - написав він.
та який закон і поря до закон і порядок Показати IP 3 Серпня 2015 18:33
Та перестаньте, чергова ПР-акція перед виборами. Він там ще про професійну контракту армію щось писав... І що? Що для цього зробив? А що до цього часу зробив? Зніміть лапшу з вух.
ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ !!! Показати IP 3 Серпня 2015 16:52
Маємо знищення українського народу, молоді як ГОРЕ- ПОЛІТИКАМИ РосіЇ так І ГОРЕ-ПОЛІТИКАМИ УКРАЇНИ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus