USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинському активісту вручили «замовну» повістку?

26 Травня 2015 11:00
Нещодавно голові осередку Незалежної профспілки гірників Богданові Макарчуку, який вимагав звільнення директора «Волиньвугілля», вдруге вручили повістку до військкомату - «для уточнення даних».

Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Профспілковий лідер стверджує, що цього разу працівники віськового комісаріату діяли "на прохання" директора ДП "Волиньвугілля" Михайла Гарбузюка.

«Повістку вручали в приміщенні ДП "Волиньвугілля", тобто не за місцем роботи чи проживання. Мало того - в час моєї відпустки!» - каже Богдан Макарчук.

З приводу інциденту голови осередків НПГУ відіслали звернення до органів влади та правоохоронців, у якому просять здіснити перевірку за фактом та звільнити Михайла Гарбузюка з посади.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про плани голови ОДА Володимира Гунчика змінити керівника ДП «Волиньвугілля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Нововолинянин Показати IP 26 Травня 2015 11:16
Це цинічне та зухвале намагання Гарбузюка та його посіпак(проти яких порушено вже кілька кримінальних справ) залякати та помститися шахтарському профспілковому активісту Макарчуку за його чесну та принципову громадянську позицію. Профспілки намагаються врятувати вугільне виробництво на Волині яке тупо роздерібанили Гарбузюк, колишня прокуроша Герасимчук та директорка з комерції Зіна Буткевич.
Патріот до Нововолинянин Показати IP 26 Травня 2015 11:30
А парашенківці завжди діють незаконний способом стосовно тих, хто проти банди рота розкриває -ну це як при янику, тільки тепер вивіска змінилася на парашенка. А все те саме.
небайдужий до Патріот Показати IP 26 Травня 2015 11:37
Скрізь одне і теж.З корупцією борються окремі громадяни.А влада що прийшла-ті самі регіоналали злодії.Але боротися треба!
читачка до небайдужий Показати IP 26 Травня 2015 12:37
чому люди досі до всіх негараздів приплітають колишню владу? їх вже більше року немає при владі. Ви краще запитайте у Гузя, де його обіцяна підтримка гірників??
Zenek до читачка Показати IP 26 Травня 2015 12:43
Гузіку не до шахтьорів! Свиня дорвалася до корита,молода політична "еліта".
шахтар Показати IP 26 Травня 2015 15:53
А при чому тут відпустка.Якщо в відпустці то в армію не беруть.Брєд.
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 16:11
Герой, дороги перекривати, в депутати йти, а в військомат ні-ні. Не сци, дядьку, сходи на медкомісію. Такі вони всі, активісти за свої пільги і дотації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus