USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За ухиляння від мобілізації судили волинянина

29 Серпня 2015 12:34
За ухиляння від мобілізації волинянин отримав 2 роки позбавлення волі. Про це повідомляють у прес-службі волинської міліції.

За ухиляння від мобілізації після отримання повістки волинянина засудили на два роки позбавлення волі з випробувальним терміном один рік.

Волинянин перебував на військовому обліку Ратнівсько-Старовижівського об’єднаного районного військового комісаріату. Тож, отримавши повістку про призов на військову службу, чоловік повинен був з’явитися до відповідного органу. Однак до військкомату військовозобов’язаний не прийшов.

Своїми діями волинянин скоїв кримінальне правопорушення. Тож за ігнорування повістки та ухилення від мобілізації правоохоронці відкрили кримінальне провадження, передбачене статтею 336 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування прокурор та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості. Розглянувши кримінальне провадження, Ратнівський районний суд затвердив угоду, а відтак призначив обвинуваченому два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Романюк С.Ю. Показати IP 29 Серпня 2015 13:26
Це не син Гунчика ...?
Штефан,Луцьк до Романюк С.Ю. Показати IP 29 Серпня 2015 17:11
Чомусь у то АТО відправляють виключно дітей простих селян та робітників. Вони ж там і гинуть. Чого так?
дідо Показати IP 29 Серпня 2015 14:07
Всіх ухилянтів у загони по відбудові доріг та будинків.
вдв до дідо Показати IP 29 Серпня 2015 16:46
тебе першого
дідо до вдв Показати IP 29 Серпня 2015 17:43
коментар було видалено
Анонім Показати IP 29 Серпня 2015 14:18
тих хто судив треба адреси опублікувати щоб знати героїв поіменно і передати їх родичам на донбас
Вася Показати IP 29 Серпня 2015 14:35
Іспитовий термін де, Мар"їнка? чому один? решта відкупились?
Василь Показати IP 29 Серпня 2015 16:44
Шановні, яке ухилля??? Військовий стан і тоді мобілізація!!! Розкажу ситуацію: Мій дядько(45 років) живе в селі, має поперекову грижу, у квітні,лежав у лікарні 3 місяці, зробив три блокади, відпустило трохи, виписали, сказали більше 3 кг не піднімати протягом 1 року, у липні йому прийшла повістка, пішов, пройшов медогляд, сказавши, що з таким діагнозом він проходить, тобто здоровий, зараз у Володимирі, на полігоні, в нього не було вибору. Але тут є одне але, Йому приргрозили, якщо не напишеш заяву добровольцем, тобою займеться СБУ, тобто будуть важати його ухилянтом від арміїї, і він написав заяву! І таких людей тисячі. і я знаю таких ситуацій десятки. У мене є ідея, верховну раду та кабінет міністрів, президента(який обіцяв кілька годинне АТО, і відновлення Грушевського за 1 день)-брехуна і всіх їхніх помічників радників та інших підлабузників, вручити повістки і супроводити на медогляд, і в зону АТО!
ще не зовсім свідоми Показати IP 29 Серпня 2015 16:55
коментар було видалено
для Вася Показати IP 29 Серпня 2015 17:33
От того тм і Вася. Книжки сядь почитай, що таке іспитови термін це коли людину відпускають і якщо вона рік нічого не зробить то все вільний а якщо зробить то на 2 роки сяде, а що ви хочите від тих хто судив , щоб вони сказали що не винний? А як це обгрунтувати ПО ЗАКОНУ може нехай Вася підскаже? Чи нашим людям всеодно вони думають що суддя може тупо сказати свободєн і всьо, щож тоді українці заслуговують те що вони мають зараз. За їхню т.....сть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus