USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький гурт припинив свою діяльність

9 Січня 2017 18:05
Луцький гурт Санмай припиняє свою діяльність на невизначений термін. Про це музиканти заявили на своїй сторінці в мережі.

"Мусимо повідомити про припинення своєї діяльності на невизначений термін. Причиною цьому є особисті негаразди нашого фронтмена, Сергія, вирішення яких потребують часу і тимчасового відходу від заняття музикою в команді. Одразу хочемо зазначити - жодних прогнозів щодо тривалості перерви наразі немає.

Гурт творить вже майже два роки і саме головне, що ми самі задоволені тим, що відбулось в межах формації за цей період. Санмай для нас - це десятки наших пісень, майже сотня виступів наживо, сотні годин проведених на репетиційній базі та студії, тисячі людей, що нас почули, десятки тисяч проїханих кілометрів теренами країни та просто мільйон кубів отриманого кайфу. Ми вдячні долі за це все і з оптимізмом дивимось у майбутнє, чого й вам бажаємо", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 19:00
Час заплячу. така трагедія. Якби війна припинилась, то не так страшшно, як це.
Куб Показати IP 13 Січня 2017 23:37
Людина яка емоційно реагує на подібні новини і приплітає сюди діаметрально протилежні речі, які немають жодного відношення до новини - очевидно зашторена політикою. Зцього можна припустити, що Анонім - Ура патріот. Саме Ура патріоти повелись на гасла мудаків і розв"язали цю війну. От тепер валіть туди і припиняйте. І уявіть собі на секундочку, шо після вашого заштореного мозгу - теж є життя! Є люди які слухають українську музику і для яких ця новина є просто не зайвою інформацією. До чого тут війна? Якщо немає чистих шкарпеток то не можна їсти сметану?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus