USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькій сцені зазвучить «Подільська рапсодія»

14 Лютого 2017 10:04
Концерт "Подільська рапсодія" за участю Академічного ансамблю пісні і танцю "Поділля" відбудеться у Луцьку. Про це інформують організатори.

Дата проведення - 3 березня. Час - 18.00. Місце - у Палаці культури міста Луцька.

Художний керівник та головний балетмейстер - Заслужений артист України Анатолій Кондратюк.

Ціна квитка- 30-60 грн.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.

Телефон для довідок: 24-02-41, (095)206 75 88

Ансамбль «Поділля» - універсальний художній колектив, що своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найкраще з невичерпної скарбниці народної творчості всіх регіонів області. В його програмах – історичні думи, козацькі та чумацькі пісні і танці, жартівливі хорові сценки, родинно-побутова, обрядова лірика, купальські, жниварські, весільні пісні і танці, колядки, щедрівки.

При формуванні репертуару, перевага надається місцевому фольклору. З кожним роком все більше народних пісень, зібраних такими знаними фольклористами, як Настя Присяжнюк, Гнат Танцюра, Родіон Скалецький, Марія Руденко, Зоя Чорна, звучать зі сцени у виконанні «Поділля» Гастрольні шляхи колективу пролягли по найвіддаленіших куточках України та далеко за її межами.

Аплодував «Поділлю» глядач Англії та Франції, Польщі та Німеччини, Швейцарії та інших країн. Тільки за останні роки ансамбль радував своїм мистецтвом жителів Одеської, Черкаської, Хмельницької, Житомирської, Київської областей.

Колектив - постійний учасник творчих звітів Вінниччини в Національному палаці «України».

Та найдорожчий глядач – це звичайно земляки. Державний ансамбль пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії, якому в 2009 році виповнюється 65 років, - це колектив творчого неспокою, невтомних пошуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus