USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На своє «повноліття» група «Без обмежень» презентувала новий сингл

19 Січня 2017 11:49
Популярній закарпатській групі «Без обмежень» виповнилося 18 років. І саме в день свого повноліття музиканти зробили подарунок шанувальникам - презентували нову пісню з майбутнього альбому «5 хвилин» - «Тону», повідомляє видання "ua-reporter.com".

Група «Без обмежень» - відомі українські рок-романтики. Музиканти розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999 року. У 2007 році гурт випускає альбом «Underground» та знімає дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015 року завершилася робота над альбомом «#DИХАЮТОБОЮ». До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова».

На сьогодні гурт «Без обмежень» презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах- «Червене вино», «Рок' N 'Січ», «Октоберфест», «RockSummerFest. ByПростоРадио», «TattoCollection», «Рок-Булава», Арт-Пікнік Слави Фролової, «Тарасова Гора», «Трикутник», Atlas Weekend, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу «Х-фактор 7» на СТБ.

Пісні та кліпи «Без обмежень» можна почути та побачити в теле- та радіо-ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України. Зараз музиканти працюють над новим альбомом. Восени гурт презентував перший сингл з майбутнього альбому - «5хвилин», який потрапив в ротацію багатьох радіостанцій.

«Тону» ... Сама назва говорить багато про що. Такі слова люди кажуть, коли відчувають відчай - відчай від нерозділеного почуття, або коли немає можливості реалізувати свою любов ... Це мої роздуми на тему, яка завжди була, є і буде актуальною для людства. Пісня про і для всіх закоханих людей.
«Зима»
«Розкажи»


Альбом «5 хвилин» - це наша «дитина», ми його дбайливо плекаємо, вкладаємо у нього все найкраще, що накопичили за довгі роки існування. Альбом знову буде різний за характером і звучанням пісень. Ми почали співпрацю з відомим і дуже талановитим саунд-продюсером Артуром Даніеляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику», - каже фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

Як розповідає саунд-продюсер Артур Даніелян, пісня «Тону» зачепила його по-справжньому відразу.

«Коли отримав від Сергія демку в Вайбер, почав працювати над нею. В результаті вийшла лірична, але в той же час драйвова композиція. Неймовірний голос Сергія (а він - один з кращих вокалістів з тих, з ким мені доводилося співпрацювати) я доповнив соло на аналоговому синтезаторі Volca Keys. Вийшов відмінний тандем - тривожна м'якість голосу і тепле, але пронизливе звучання синтезатора», - коментує Даніелян.

Реліз нового альбому запланований на початок лютого. Він буде називатися, як і перший сингл – «5 хвилин». Цю пісню «Без обмежень» презентували восени, і вона вже встигла підкорити багато сердець. Відразу після випуску альбому група відправиться у великий тур Україною на його підтримку.

Як повідомлялося, гурт «Без обмежень» дасть концерт і в Луцьку. Виступ відбудеться 28 січня о 19:00 у Палаці культури.


Слідкувати за новинами «Без обмежень» можна на офіційному сайті гурту bezobmezhen.com та в соцмережах: ВК і Фейсбук.



«Без неї ніяк»
«Налий мені вина»
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, VRODA, Іван Леньо – Доле моя
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus