USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пам'яті Кузьми: у Кропивницькому голосують за вулицю на честь Скрябіна

12 Лютого 2017 13:00
У Кропивницькому на сайті міської ради зареєстрували петицію із зверненням назвати одну з вулиць міста а честь загиблого співака Андрія Кузьменка. Про це повідомляє місцеве видання Доступ.

Петиція з'явилася на сайті в п'ятницю, 10 лютого. Її автором виступив Юрій Вовкотруб, за словами якого, у Кропивницькому сьогодні є вулиці і провулки без назв. "Пропоную назвати одну з вулиць чи провулків на честь знаменитого співака Андрія Кузьменка (група "Скрябін"), вні неодноразово гастролював в нашому місті, а також позитивно впливав на молодь, на музичний рух, багато допомагав учасникам АТО", - написав автор петиції.

Як варіант, він запропонував назвати на честь Кузьменка провулок, що тягнеться від поліклініки №5 між школами №18 та №31. Для того, щоб міськрада розглянула петицію, вона повинна зібрати 450 підписів за 45 днів.

Андрій Кузьменко трагічно загинув у ДТП на трасі "Кривий Ріг – Кропивницький" 2 лютого 2015 року.

Нагадаємо, українські артисти у 2015 році звернулися до Порошенка віршами загиблого «Скрябіна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не бе Показати IP 12 Лютого 2017 13:40
мине років 20-30 і знов будете змінювати? Співаки зі світовим ім"ям-Мірошниченко,Гнатюк,Солов"яненко чомусь не претендують ні на що ! Ну прикріпіть пам"ятну дошку...Скільки можна носитись! В АТО гинуть кожний день люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus