USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку сестри Тельнюк презентують оновлену «Дорогу зі скла»

15 Січня 2017 22:14
Одна з найбільш вишуканих програм у виконанні сестер Галі та Лесі Тельнюк «Дорога зі скла» знову зазвучить в Луцьку 29 січня. Захід відбудеться о 18:30 у Палаці культури міста.

Основу проекту складають вірші Оксани Забужко покладені на музику сестер Тельнюк. На Вас чекає унікальне поєднання сучасної української поезії та модерної музики.

«Дорога зі скла» (музика Лесі Тельнюк) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою.

Супровід, що складається лише з трьох віолончелей, – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення. У львівській обласній філармонії Галя та Леся тельнюк виступатимуть у супроводі музикантів-віолончелістів,лауреатів міжнародних конкурсів, учасників провідних українських колективів - Ігоря Пацовського, Антона Чайкіна та Святослава Боровика. Програма «Дорога зі скла» неодноразово була представлена в Україні, США, Великій Британії, Канаді. Луцький концерт передуватиме зустрічі проекту з польськими слухачами.

Як зазначила Оксана Забужко: «Це цілковито новий синтез слова та музики, новий виток у розвитку сучасної музики і не тільки української, а європейської, світової. Вони творять свій Музичний театр Сестер Тельнюк, який рве публіку і при тому – це дуже тонка робота. Їм вдалося сягнути первинних витоків поетичних, співів давньогрецьких муз, які, як у киплячому тиглі нерозривно були пов’язані з голосом і звуком».

Додаткова інформація: https://www.facebook.com/events/1305739932780317/

Придбати квитки:

- У касі Палацу культури (12:00-14:00, 17:00-19:00)

- На сайті Concert.ua: https://goo.gl/HCx3PE

Довідка: 067 360 08 01, 099 64 24 872

Захід відбудеться в рамках проекту «Мистецький січень від «стендаЛю». Окрім виступу сестер Тельнюк, в рамках проекту запланований показ вистави за оповіданням та участю Юрія Андруховича «Альберт, або Найвища форма страти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus