USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перший президент ПАР - у критичному стані. ФОТО

25 Червня 2013 18:30
Стан першого президента Південно-Африканської республіки Нельсона Мандели, якого 8 червня госпіталізували через загострення легеневої хвороби, залишається критичним.

Про це повідомив Телеканал новин 24.

Рідні і друзі політика збираються у його домі в селі Куну. Відомо, що вони обговорюють «особисті справи сім'ї»

Тим часом прес-секретар нинішнього президента ПАР Джейкоба Зуми (саме там зараз перебуває Мандела), коментуючи стан здоров'я першого президента країни, сказав, що не варто «сподіватися марно».

Тим часом до госпіталю, де перебуває Мандела, учні місцевої поліцейської школи принесли квіти, таким чином висловлюючи повагу до всесвітньо відомого політика.

Інші мешканці країни випустили біля лікарні голубів. Громадяни кажуть, що Мандела звільнив країну від політики апартеїду - голуби, випущені на волю, символізують це звільнення.

Довідково:
Нельсон Мандела - президент ПАР з 1994-го до 1999-го року. Він боровся проти політики апартеїду, яка довший час тривала в країні. 27 років свого життя провів в тюрмі, як дисидент. Саме там він заразився туберкульозом. З того часу він страждав через проблеми з легенями. Цього року Мандела лежав у лікарні вже тричі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus