USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ківерцівська ДЮСШ відзначила 50-річний ювілей

11 Січня 2017 22:22
Ківерцівська дитячо-юнацька спортивна школа відсвяткувала 50-річний ювілей. Якщо йдеться про людей, це період розквіту та сил. Водночас це вік, який дозволяє оглянутися та підбити певні підсумки. Ківерцівській спортивній школі є чим пишатися: за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги.

За роки діяльності у школі змінювалися керівники, тренери, учні. Єдине, що лишалося незмінним, – головна мета діяльності ДЮСШ. Спортивна підготовка дітей, підлітків та молоді, гармонійний розвиток особистості, зміцнення здоров’я вихованців, розвиток їхніх здібностей – усе це вкладено в основу роботи спортивного закладу.

У залі зібралися випускники школи, тре­нери, меценати, всі ті, кому не байдуже здо­ров’я, хто частину життя присвячує спорту, - повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Привітати присутніх із ювілеєм приїхала народний депутат України, член правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ірина Констанкевич.

«Насправді це не просто ювілей, адже тут виховувалося не одне покоління дітей, які відвідували школу, гартували дух та силу. Мимоволі згадалося гасло, яке є символом нашого Фонду: «Тренуйся щодня – ставай сильнішим». Це гасло переможців. Тож бажаю, щоб ви ставали переможцями у випробуваннях, що зустрінуться на ваших життєвих дорогах, та досягали вершин», – звернулася до присутніх депутат.
Оскільки на день народження заведено приходити з подарунками, Ірина Констанкевич від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вручила для ДЮСШ спортивний інвентар.
На початках у Ківерцівській ДЮСШ працювало лише три секції: велоспорту, фехтування, гандболу. У зв’язку з тим, що ситуація в державі змінювалася, зменшувалося фінансування, школа змушена була реорганізуватися. Наразі тут розвиваються футбол, легка атлетика, настільний теніс, дзюдо та бокс.

«Спорт – це постійна увага, постійний розвиток», – зазначає Олександр Левчук, який уже три роки очолює Ківерцівську ДЮСШ.

Директор каже, що з кожним роком школа має все кращі результати. Вихованці ДЮСШ беруть участь у чемпіонатах України та показують хороші результати. Найпотужніше працює відділення легкої атлетики. Старший тренер цього відділення Андрій Данилюк працює у Ківерцівській ДЮСШ 14 років. Власне, стільки ж існує й саме відділення. За цей період школа виховала трьох учасників чемпіонатів Європи з легкої атлетики, понад 10 чемпіонів та призерів чемпіонатів України, трьох кандидатів у майстри спорту. У відділенні легкої атлетики працюють чотири тренери, які спільно ведуть дітей до перемог.
Голова Ківерцівської райради Григорій Недопад, який також приїхав привітати із солідним ювілеєм працівників ДЮСШ, зазначив: «Район дотаційний, тому й фінансування обмежене. Проте районна рада намагається не оминати увагою спортивну школу та усіляко сприяє її розвитку».

В найближчих планах – добудова у спортивному закладі зали для занять настільним тенісом.

Наразі у спортивній школі тренуються 447 вихованців. Це яскраве свідчення того, що заклад є популярним та має майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus