USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сільській школі на Волині допомогли закупити спортивні м’ячі

23 Лютого 2017 08:55
Загальноосвітній школі села Ворокомле, що на Камінь-Каширщині, за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» закупили футбольні та волейбольні м’ячі, повідомляє прес-служба Фонду

У ворокомленській школі навчається 214 учнів. Тут пропагують здоровий спосіб життя, тому спорт – на чільному місці. Найпопулярнішими серед учнів є волейбол та футбол. Щороку в школі проводять турнір з волейболу, присвячений пам’яті односельчанина Миколи Зубача, який загинув в Афганістані. Нещодавно шкільна волейбольна команда хлопців посіла третє місце в районних змаганнях. Дівчатам фортуна усміхнулася трішки менше – вони стали четвертими у районі.
На перервах школярі залюбки грають у настільний теніс в просторому шкільному коридорі. Директор школи Марія Денисюк каже, що цей вид спорту дисциплінує дітей під час перерви.

«Фізкультура – один з найулюбленіших уроків у наших дітей. Ми маємо футбольні поля, тренажери, але найелементарнішого бракує. Найбільша потреба в м’ячах, адже вони швидко зношуються», – зазначає директор.
Заручившись підтримкою батьків, Марія Денисюк звернулася в камінь-каширське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з проектом зі зміцнення матеріальної бази. На умовах співфінансування для ворокомлівських школярів закупили футбольні та волейбольні м’ячі. Тепер діти матимуть ще більший стимул для подальших перемог.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» працює шостий рік. За цей час дуже багато зроблено для розвитку спорту в Луцьку та області, – зауважує Олександр Мельничук, керівник східної філії Фонду. – Дуже приємно чути, що ви любите спорт та здобуваєте перемоги. За будь-яким тріумфом стоїть велика праця. Бажаю вам подальших перемог не лише в спорті, а й у житті. Ставте собі цілі. Якщо крок за кроком ітимете до них, то обов’язково будуть нові звершення».

Це не перший проект, реалізований ворокомлівською громадою та Фондом. Кілька місяців тому на умовах співфінансування було придбано форму для сільської футбольної громади. Також з ініціативи батьків у шкільному коридорі замінили три вікна. А вже навесні на території дитсадка буде відкриття ігрового майданчика.
«У Ворокомле живуть ініціативні та працьовиті люди. Сподіваємося, що ви й надалі будете розвивати своє село, покращувати умови навчання, відпочинку, інфраструктури. Фонд, своєю чергою, допомагатиме вам реалізовувати проекти», – зазначив керівник представництва Фонду в Камінь-Каширському районі Сергій Лях.
Подальших звершень, перемог та єдності побажала школярам помічник народного депутата Ірини Констанкевич, спортсменка Світлана Сидорук, яка не з розповідей знає про всі проблеми району.

«Ви, діти, – майбутнє нашої країни. Розправляйте крила, займайтеся спортом, пишіть вірші, висловлюйте своє бачення, а ми, дорослі, будемо прислухатися до вас», – наголосила Світлана Сидорук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus