USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому ЦУМі - виставка дитячих картин

20 Січня 2017 14:43
Відкриття виставки дитячих робіт мистецької студії “Соняшник” відбулося 19 січня в Арт-галереї, що на другому поверсі Центрального універмагу Луцька. Гості мистецького дійства, яке відбулося у рамках програми «Культура та духовність» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», також насолодилися виконанням колядок, почастувалися кутею та медівниками, інформують у прес-службі Фонду.


Зауважимо, що ця виставка – особлива. Роботи юних художників розташовані поряд із олійними полотнами відомої волинської мисткині Оксани Ядчук-Мачинської.


«Я рада привітати вихованців мистецької студії «Соняшник» з цією приємною подією. Мені подобається наша спільна виставка, я насолоджуюся їхніми роботами. Бажаю, щоб ви і надалі в собі підтримували цю творчу іскорку. Божої милості вам!» – побажала своїм юним колегам Оксана Ядчук-Мачинська.

Ідея організувати спільну виставку належить керівнику студії «Соняшник» та її ідейному натхненнику Ларисі Чубай.


«Дітям дуже хочеться побачити свої роботи на стінах галереї, поряд з роботами іменитих художників. Ми звернулися з цією ідеєю у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і отримали розуміння та підтримку, – каже Лариса Чубай. – Наші вихованці із трирічного віку займаються не лише образотворчим мистецтвом, а й в літературній та художній студіях, на стадії становлення – театральна студія. Дітки дуже талановиті, про це свідчать їхні роботи.

Дуже дякую Фонду, який допоміг морально, матеріально й інформаційно. Без підтримки Фонду ми би не змогли цього зробити».


На виставці юні митці представили частину творчого доробку від Миколая до Водохреща. Кожен художник по-своєму зобразив Миколая, учасників Різдвяного вертепу, ангеликів, яскравих півнів та зимові пейзажі.



«Ваші діти – талановиті. Їхні роботи надзвичайно дивовижні, світлі та щирі. Це дуже непросто – передати частинку своєї душі на аркуші папері. Бажаємо, щоб юні художники розвивали свій талант і з часом організовували у цій Арт-галереї свої персональні виставки»,– побажав менеджер у соціальній сфері Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Зінько.


«Щиро дякую талановитим дітям за позитивні емоції і творчість, яку вони нам подарували. Їхні роботи несуть теплоту і щирість, те, що дорослі з часом втрачають. Світ стає добрішим, коли малюють діти. Дякую педагогам, які мають здібності їх навчити. Особлива подяка батькам, які творять майбутнє своїх дітей. Вони не будуть байдужими, шукатимуть свій шлях у житті і знайдуть його», – зазначив менеджер Фонду Борис Смаль.


За словами Лариси Чубай, мистецька студія «Соняшник» вже має позитивний досвід співпраці із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». За підтримки Фонду вихованці студії проводили флешмоб «Голуб миру» на Театральному майдані, брали участь у конкурсі «Моя новорічна мрія» і отримали солідні творчі призи. Учасники студії вдячні за це Фонду і сподіваються на подальшу співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 20 Січня 2017 18:10
Це де в буфеті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus