USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку завершився Міжнародний фестиваль дитячого футболу

14 Січня 2017 10:22
Упродовж трьох днів, з 9 до 11 січня, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у культурно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті», що в Луцьку, відбувався Міжнародний фестиваль дитячого футболу «Кубок ФК «Адреналін». За звання найкращих змагалися команди хлопців у п’яти вікових категоріях: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 років народження.

Про це інформують в прес-службі Фонду.

Участь у змаганнях взяли 46 команд із Білорусі, Польщі та України. Попри те, що турнір дитячий, на спортивній арені вирували недитячі пристрасті. Юні учасники демонстрували захопливу гру та яскраві моменти.

Організатор заходу, спортивний директор клубу «Адреналін» Олександр Слабецький зазначив, що турнір відбувається з 2009 року. З кожним роком він набирає все більшого масштабу та залучає нових учасників.

На полі було чимало команд, які показали високий рівень гри, однак у своїх вікових категоріях тріумфаторами стали команди з Мінська, Києва та Луцька:

– ФК «Мінськ» (2006 р. н.);

– ДЮСШ-15, Київ (2007 р. н.);

– ФК «Адреналін», Луцьк (2008 р. н.);

– ФК «Волинь», Луцьк (2009 р. н.);

– ФК «Адреналін», Луцьк (2010 р. н.).

Нагороди в індивідуальних номінаціях отримали і найкращі гравці змагань.

«Такі заходи дають можливість дітям реалізовувати свій потенціал. Упевнений, що багато з вас мріють досягнути висот у футболі. Не припиняйте тренуватися та працювати над собою. Завдяки великим старанням, неймовірній праці й дисципліні вам це вдасться», – звернувся до юних футболістів під час нагородження менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун.


Фізична культура, спорт – ті пріоритети, що їх постійно декларує Фонд. Адже вкладення грошей у спорт – це насамперед інвестиція у здоров’я волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus