USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Філарет нагородив «поліського партизана»

27 Квітня 2015 08:00
Луцький волонтер Андрій Хай отримав медаль «За жертовність та любов до України» від Патріарха Філарета.

Про це йдеться у дописі на сторінці волонтерської групи «Поліські партизани» в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало про діяльність волонтерського об’єднання «Поліські партизани».

«Андрій Хай, свого часу, зібрав нас та придумав нам назву. Це було більше року тому. Ми постійно робимо все, що в наших силах для фронту, але пишу про це я, а от Хай пише мало. Він постійно в дорозі, й не тільки в Україні. Один з «напрямків» його діяльності – доставка автомобілів та реанімобілів на війну з-за кордону. Не знаю, чи писатиме він про всі свої пригоди під час поїздок та проходження митниці, але у мене особисто нервів не вистачило б…», – розповів колега Хая Андрій Охремчук.

«І ось нагорода знайшла свого героя, Філарет особисто вручив Андрію медаль. Ось так працюють партизани - тихо, без політики й амбіцій. Інколи нашу роботу помічають. Вітаю друже! І хоч у нас атеїстичний загін, але ти заслужив!», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 09:56
Головний розкольник КП нагороджує атеїста?!? Маразму немає меж...
Антиідіот до Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 18:06
Це Україна, тут євреї воюють в правому секторі, тут етнічні росіяни стають українськими націоналістами та гинуть захищаючи чергового вишиватніка якому РПЦ рідніша за будь-кого.
Анатоль_ Показати IP 27 Квітня 2015 11:05
Призвіще у хлопця гарне-Хай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus