USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Книга за життя»: у Луцьку розпочали акцію збору коштів для військових

9 Серпня 2015 17:54
Волинські волонтери вирішили допомогти тим, хто на передовій, за допомогою книги: усі хто може приносять свої книги, аби їх продавати, а за виручені кошти планують придбати необхідні речі для волинських воїнів.

Акція «Книга за життя» стартувала сьогодні, 9-го серпня на Театральному майдані. А готуватися до неї почали ще два тижні тому.

«Спочатку ми подали оголошення, що проводимо збір книг. Добрі люди принесли більше 300 книг. Зараз їх продаємо. Подібні акції ми проводили минулої осені, й вдалося продати більше 500 книг. Зараз вирішили продовжити добру справу, адже лучани радо долучаються до доброчинності», - розповідає волонтер Любов Казмірчук.
Дівчата розповідають, що сьогодні трохи важко, бо велика спека, втім, задля доброго діла стоятимуть і надалі.

«Торік, пригадую, ми купили тепловізори й інші потрібні речі військовим, тому нашу акцію будемо проводити щотижня. Цікавим є те, що багато книг, які нам приносять – справа рук старших людей. А також є у нас і «постійні клієнти», які торік купували книги й знову приходять», - говорить волонтер Юлія Євпак.
До організації благодійного продажу книг долучися волонтери, громадські активісти із «Автомайдану України» та «Добрих справ».

Акція «Книга за життя» відбудеться й наступної неділі, вона триватиме з 11-ї години й до вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus