USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Назвали потенційного керівника реабілітаційного центру на Волині

18 Грудня 2014 18:09
Публічні слухання кандидата на посаду керівника Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулися сьогодні, 18 грудня.

Претендентом на цю посаду є Олександр Стельмащук. Свого часу він встиг попрацювати і в обласному центрі соціальних служб для молоді, і заступником начальника в управлінні у справах сім’ї та молоді ОДА, і помічником заступника голови ОДА з гуманітарних питань. Останнє місце роботи – Волинське БТІ.
Він переконував: досвід допоможе стати успішним адміністратором, бо від вдалого управління залежить ефективність роботи закладу. Крім того, має досвід роботи з дітьми-інвалідами. На його думку, цим дітям варто організувати навчання роботи за комп’ютером, зайнятися трудовою реабілітацією і профорієнтаційним навчанням.

Власне, члени громадської ради зазначали: претендент лише один, тож і вибирати немає з кого.

Керівник ВОГО батьків дітей з синдромом Дауна «Даун-Синдром» Олена Мельник додає: адміністративний досвід – це добре. Але ось досвіду роботи з особливими дітками - мало.

Батьки дітей, які займаються в Центрі, цікавилися, чи реально продовжити час перебування дітей у закладі з 5 до 8 годин, чи плануються якісь заходи для тих дітей, яким виповнилося 18 років. Адже не всі вони можуть здобути професію, чи стати до праці. Крім того, запитували в Олександра Стельмащука, чи спілкувався він вже з колективом, на що він відповів, що поки ні.

Нагадаємо, працівники Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів й батьки дітей з особливими потребами скаржилися голові ОДА на діючого директора закладу, буцімто є зловживання адмінресурсом, а одну дитину взагалі хотіли відрахувати з Центру.

Як пояснила начальник департаменту соцполітики Оксана Гобод, діючий директор Центру не знайшов спільної мови з батьками і з колективом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
мама Показати IP 18 Грудня 2014 22:04
дiвчата що за дядько нiхто незнаэ
думка Показати IP 18 Грудня 2014 23:56
4-ри освіти: історик, психолог (2-ва роки навчання у 90-х, друга освіта), юрист ( 3-тя освіта), щось там типу міське будівництво. По досвіду роботи: чисто керівні посади ( в т. ч. помічник заступника...), останнє місце роботи: БТІ... З працівниками та батьками, як видно із статті не спілкувався. Одмим словом ідеальний кандадат для центру реабілітації дітей-інвалідів.
хаха Показати IP 19 Грудня 2014 00:17
Хай розкаже як він в Польші погуляв і за що його зняли з нач упр. сімї і молоді! Позорисько!
нана Показати IP 19 Грудня 2014 00:36
а час все розтавить на свої місця.... дайте людині робити "добрі" діла, можливо чимось допоможе
Анонім Показати IP 19 Грудня 2014 00:38
хороший дядько, гарно співає і грає
Юлія Показати IP 19 Грудня 2014 09:01
Все пізнається в порівнянні... Те що є зараз на посаді директора - це взагалі жах... Принаймі новий кандидат освічений, а не якийсь там кухар-кондитер...
мама Показати IP 19 Грудня 2014 11:32
так те що е то це позорисько. Навiть не кухар-кондитер а жiночка поведiнка якоi не свiдчить про високу мораль
Анонім Показати IP 19 Грудня 2014 16:05
Чергове переставляння "своїх" людей з однієї керівної посади на іншу І ніякої думки про те я к справді зробити так щоб центр запрацював з найбільшою користю для дітей-інвалідів. Має бути конкурс відкритий для громади Я думаю і людина достойна - фахівець в цій справі знайшлася б. Нібито і час такий що обговорення мало б бути - і знову зроблять аби як, аби що
Юлія до Анонім Показати IP 19 Грудня 2014 18:44
До речі данна кандидатура перевірена на попередніх роботах, та має гарні відгуки. Обирати нема коли, треба негайно міняти людину!
Анонім до Юлія Показати IP 19 Грудня 2014 20:05
Поспішиш - людей насмішиш- це саме той випадок. Яке відношення має бюро технічної інвентаризації до центру соціальної реабілітації та ще й дітей інвалідів?
Юлія до Анонім Показати IP 19 Грудня 2014 21:12
Тут потрібен добрий менеджер - людина яка керує грамотно. Вибачте але різниця між кухарем та людиною з 4- мя освітами не пітдається рівняню. Так само і репутація в людини непогана, не зрівняти з Бугай, яка з тріском вилетіла з попереднього місця роботи з тріском
Анонім до Юлія Показати IP 20 Грудня 2014 01:07
Ніхто не порівнює з попереднім керівником центру! І 4 освіти ,які мають мало відношення до реабілітації дітей інвалідів в даному випадку ніяк не плюс . Як бачимо в резюме - досить різні посади обіймав даний претендент А про репутацію уже тут в коментарях ми дещо почули
Юлія до Анонім Показати IP 20 Грудня 2014 15:36
Директор має не бути хорошим реабілітологом, а хорошим управлінцем! Тобто слідкувати за тим, щоб кожен займався своєю справою. А щодо до дітей - емпатійною людиною. Для Бугай же наші діти були дибілами вона до них підійти близько боялась, що така людина могла зробити хорошого для реабілітації? Хоча в неї був стаж роботи в даному центрі, але він ії нажаль не допоміг!
123 Показати IP 20 Грудня 2014 18:43
Стельмащук хорошим директором не буде, бо має дуже мягкий характер, а враховуючи те, які акули працюють у Центрі, то керувати ними він не зможе і поставити персонал та батьків на місце у нього не вийде. Він не є хорошим адміністратором, хай він має хоч 10 освіт, якщо людині не дано бути директором, то ніякий диплом цього не змінить. Міняти шило на мило немає сенсу. Краще б призначили зараз Казмірук в.о.директора і не поспішаючи підшукували директора. Заодно прийшло б КРУ провело перевірку і новий директор зміг би нормально приступити до роботи. Відгуки про Стельмащука на попередніх роботах не дуже, як людина він хороший, але він не буде хорошим директором. Знайшли "дирку" в яку його всунуть от і все. Про дітей, батьків, працівників тут ніхто не думав. Тому Гуньчику варто задуматися кого ставити на цю посаду, бо якщо Стельмащук не буде справлятися з обовязками батьки та працівники будуть знову ходити зі скаргами в ОДА і знову буде все те саме. Батьки я б радила вам задуматися, ваша жага зняти Бугай з посади, в деяких ситуаціях вас засліплює і вам вже всеодно хто буде, аби не вона. Підійдіть до цього питання більш серйозніше, бо вирішується "доля" Центру та ваших дітей, а ваші особистісні відносини тут нідочого.
123 Показати IP 20 Грудня 2014 18:55
У Центрі він нічого змінити не зможе, бо враховуючи те, що дана сфера йому не дуже близька і поки він буде входити в курс справи, то Базенко та Огороднічук візьмуть його в свої обороти і будуть далі правити так, як їм потрібно. Якби Бугай у своїй роботі слухала лише себе, а не своїх радників, які ходили щодня, то б можливо працювала і далі. Базенко дуже хитрий "кукловод" і знає кого за які ниточки потягнути. Руками Бугай вона створювала умови для комфортоної роботи для себе, шкода що Бугай цього не зрозуміла вчасно. ТОму,що умови потрібно створювати впершу чергу для дітей, а не для окремої групи працівників, які після звільнення Бугай (якщо її звільнять), від неї ж відвернуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus