USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинь збагатилася ще однією громадською організацією

19 Квітня 2014 13:15
Новостворену громадську організацію «Сучасна Волинь» та проект «Дитяча фантазія. Дивосвіт» презентували у Луцьку. Захід відбувся у п’ятницю, 18 квітня, за участю голови Луцької райдержадміністрації Юрія Цейка, представників СГО «Молодіжна платформа» та арт-студії «П’ятерня».

За словами активістів, новостворена громадська організація має соціальне спрямування. Головним її завданням буде участь у створенні демократичних, соціальних, економічних та екологічних умов для підвищення рівня життя й добробуту волинян.

За словами співзасновника ГО «Сучасна Волинь», голови Луцької РДА Юрія Цейка, ідея утворення такої організації виникла під час революційних подій, у яких державний діяч брав активну участь разом з іншими активістами. Громадська організація ставить за мету налагодження співпраці з владою, починаючи із рівня сільських рад – до обласного рівня.

Інший співзасновник організації Олег Олексюк розповів про активну участь її представників в реалізації соціальних проектів. За словами громадського діяча, «Сучасна Україна» вже встигла долучитись до екологічної акції «Зробимо Волинь чистою», стала співорганізатором аукціону-виставки волинських митців на підтримку родин «Небесної сотні», а також реалізовує власний благодійний проект «Дитяча фантазія. Дивосвіт».

Як розповідають координатори арт-проекту «Дитяча фантазія. Дивосвіт» – проект, організований для підтримки онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої лікарні. Основною метою проекту є звернути увагу на проблему онкохворих діток та відвернути їх увагу від важкої хвороби.

До арт-проекту долучилася також арт-студія «П’ятерня», яка реалізовує проекти, спрямовані на підтримку онкохворих дітей, дітей-сиріт на всеукраїнському та європейському рівні. Як зазначає координатор проектів арт-студії «П’ятерня» Тетяна Мялковська, 23 травня у Луцьку в Галереї мистецтв Національної спілки художників України відбудеться продаж-аукціон картин онкохворих діток в рамках названого проекту. Під час заходу заплановано проведення різноманітних майстер-класів та міні-концерту гурту «Чорні Черешні» та співачки Галини Конах.

На завершення активісти громадської організації «Сучасна Волинь» закликали до співпраці представників інших громадських організацій соціального спрямування задля досягнення спільних цілей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 19 Квітня 2014 13:53
Я б оту дитячу фантазию, на последнем фото, то же воплотил...
фантазія Показати IP 19 Квітня 2014 23:04
а я й не проти...тільки ж не підведи
Вероніка до фантазія Показати IP 23 Квітня 2014 16:08
якщо у вас біда з особистим життя то , можливо , варто було б писати віжд свого імені а не приховуватись під чужим???
Ірина Показати IP 21 Квітня 2014 08:01
Різного роду організації і фонди створюються для того, щоб видурювати гроші і класти собі в кишеню. Стара як світ практика в нашій державі! Ці полуумки хоть би щось інше придумали.
Вероніка до Ірина Показати IP 23 Квітня 2014 16:07
Повірте, на такому проекті гріх заробляти гроші, організатори ще витрачають в цю справу ще й свої кошти... повірте а якщо не вірите , то слідкуйте за проектом і бачитимете результати))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus