USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинян запрошують на патріотичні таборування

27 Травня 2015 08:49
Розпочався збір заявок молоді на участь на пластових таборах «СКОБ!» у липні, - повідомляють організатори.

Відсьогодні з ініціативи Волинської округи Пласту – Національної скаутської організації України розпочався процес набору учасників на пластові табори, які відбудуться за підтримки управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА у липні цього року.

«Сильно! Красно! Обережно! Бистро!» - чотири пластових табори та попередній загальний семінар на якому розкриють суть поставлених цілей - утвердження патріотизму,
духовності, моральності, формування загальнолюдських цінностей та формування здорового способу життя.

Будуть організовані заходи, спрямовані на підтримку та розвиток скаутського руху, зокрема залучать молодь Любешова, де створюється пластовий осередок та молодь інших районів. Оскільки Пласт є найстарішою українською скаутською організацією, то саме він зможе якнайкраще показати суть цього руху та усі його особливості.

Для реалізації поставленої цілі планується організувати чотири паралельних 14-денних табори, зокрема, буде 2 дівочих та 2 хлопчачих табори, що є найкращим практичним показником життя скаута. Як результат - сподіваємося на появу та розвиток нових осередків Пласту на Волині», - розповідають організатори.

Також вони зауважують, що на пластовому таборі усі учасники зобов’язані дотримуватися правил гігієни, здорового духу та тіла, порядку та самоконтролю. Пластовий табір вже має певні досягнення в цьому напрямку: саме на такому ж заході в 2014 році опитали учасників таборів і більшість з них відзначили свій особистий фізичний позитивний прогресивний розвиток.

Як стверджують самі пластуни, серед них не можуть бути люди із поганими звичками та залежностями. На таборі передбачається активна погодинна програма із рухливими, практичними, мистецькими та теоретичними заняттями, які змінюватимуться за навантаженням відповідно до розвитку учасників.

Також задля якісної реалізації поставлених цілей планується проведення таборів окремо для дівчат та хлопців, що значно покращує якість проведення таборів та враховує усі фізіологічні особливості хлопчачого та дівочого розвитку.

Організатори розповідають, що програма заходу є дуже складною системою,адже передбачається забезпечити окремими і незалежними програмами недосвідчених учасників, які не знайомі із скаутським рухом взагалі. Також кожен із чотирьох таборів матиме свої особливості та спеціалізації у програмі: міліарна, мистецька, навчально-виховна (вишкільна) та патріотична спеціалізації.

Якщо виникають додаткові запитання, звертайся до голови Пласту на Волині – Олег Лапковський: [email protected], (093)-115-44-74; (050)-251-81-64.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
факт Показати IP 27 Травня 2015 09:39
Бистро
Олег Лапковський Показати IP 27 Травня 2015 10:08
Уточнення, ось посилання на он-лайн форму для зголошення на табір - https://goo.gl/oPg9Di
Ігор Показати IP 27 Травня 2015 11:09
Прохання до організаторів вказати вік та вартість участі в пластовому таборі.
тиць Показати IP 27 Травня 2015 12:19
таборуй не таборуй, а отримаєш ти х...!:)
Вася Показати IP 27 Травня 2015 13:31
Дівчатам позбавлення цноти - гарантуємо! Тренування печінки в експрес режимі - хлопцям гарантуємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus