USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських бійців у повному спорядженні відправили на схід

31 Січня 2015 12:23
Бійців 14 бригади з Волині волонтери спорядили на схід України. Про це на своїй сторінці у мережі написала Наталія Соколова.

Жінка згадує усіх причетних до обмундирування військових і дякує небайдужим за допомогу.

«Ледве встигла з Києва. Привезла хлопцям броники, рації, спальники, взуття. А ще - карти від Олександра Григорьєва... Від Людмили Савіної з Ковельского центру допомоги 51 ОМБР теж привезла бійцям передачу...

Подивіться на обличчя моїх земляків-волинян... У них немає страху! Є мужність і воля! Постійно жартували. Повертайтеся з перемогою живими і неушкодженими!! Ми за вами!! Величезне спасибі Дімі Сандалову з Волинської самооборони Майдану і Володимиру Дейні за допомогу з бронежилетами і за зміцнення пластин до них. Мирославе Ватащуку, рації дуже сподобалися!! Вже займаються зв'язківці)! Дякую!», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus