USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Імена луцьких депутатів, які провалили перевірку діяльності комуністів

27 Листопада 2014 12:13
Через дев’ятьох депутатів, які не взяли участь у голосуванні, Луцька міськрада не змогла підтримати запит про звернення до СБУ із клопотанням перевірити діяльність місцевих комуністів Михайла та Олександра Кононовичів, що відвезли допомогу сепаратистам так званої «ЛНР».

Про це повідомляє IA ZIK.

Власне, під час сесії 26 листопада Луцька міськрада не зуміла підтримати запит депутата Сергія Сівака до правоохоронців із клопотанням перевірити діяльність місцевих комуністів Михайла та Олександра Кононовичів.

«Я маю на увазі поведінку Кононовичів, які давали прес-конференцію з бойовиками «ЛНР». Поки найкращі сини зі зброєю віддають життя за Батьківщину, а громадськість хоронить хлопців, ці партфункціонери хизуються своїми стосунками з терористами», – заявив під час учорашньої сесії Сівак.

Однак "за" проголосували тільки 22 депутати із присутніх 31-го, тоді як для прийняття рішення потрібно щонайменше 26 голосів.

Відповідно до закону «Про статус депутатів місцевих рад», депутатський запит – це підтримана радою вимога депутата місцевої ради до посадових осіб, керівників підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, які розташовані або зареєстровані на відповідній території.

Орган або посадова особа, до яких направлено депутатський запит, зобов’язані у встановлений радою строк дати офіційну письмову відповідь на нього відповідній раді і депутату місцевої ради.

У розпорядженняZIK опинилися результати голосування за цей запит. Зокрема, його підтримали Луцький міський голова і 21 депутат:

Фракція «Батьківщина»: Василь Гриб, Сергій Григоренко, Андрій Козюра, Володимир Самуляк, Степан Цимбалюк, Богдан Шиба, Аскольд Пекарський
Фракція ЄПУ: Олена Голєва
Фракція «Свобода»: Юрій Вега, Любов Серба, Сергій Сівак
Фракція «Сила людей»: Андрій Осіпов
Група «Новий Луцьк»: Ірина Констанкевич, Тарас Бас, Ігор Поліщук
Група «Рідне місто»: Іван Корчук, Анатолій Пархом’юк, Олександр Пиза, Роман Романюк, Віктор Яручик
Позафракційний депутат Роман Бондарук

Водночас 20 депутатів були відсутні у залі під час волевиявлення.

Натомість, дев’ять депутатів, які не взяли участь у голосуванні: Анатолій Бірюков (група «Рідне місто»), Валерій Бондарук («Батьківщина»), Артур Василевський («Батьківщина»), Ірина Комлик (позафракційна), Юрій Корольчук («Батьківщина»), Ганна Кравчук («Батьківщина»), Олександр Плісецький (позафракційний), Іван Смоленг (позафракційний), Антон Сосновський (позафракційний).

Водночас СБУ взялася за скандальних комуністів і попри провалений луцькими депутатами запит Сівака. Адже із аналогічним клопотанням до правоохоронців звернувся і волинський губернатор Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2014 12:28
Тих 9-х та інших 19, які не були присутні в залі, терміново мобілізувати в АТО.
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2014 12:30
Стукачество елементарне!
Всезнайко до Лучанин Показати IP 27 Листопада 2014 12:32
Так, як і прийнято у щирих українців...
Комуняка до Всезнайко Показати IP 27 Листопада 2014 13:05
Українців взагалі, а волиняк зокрема. Слава кпрс!
коля Показати IP 27 Листопада 2014 12:33
а ті що взагалі не були на сесії -то як ? це теж зрадники!
001 Показати IP 27 Листопада 2014 12:44
Натомість, дев’ять депутатів, які не взяли участь у голосуванні: Анатолій Бірюков (група «Рідне місто»), Валерій Бондарук («Батьківщина»), Артур Василевський («Батьківщина»), Ірина Комлик (позафракційна), Юрій Корольчук («Батьківщина»), Ганна Кравчук («Батьківщина»), Олександр Плісецький (позафракційний), Іван Смоленг (позафракційний), Антон Сосновський (позафракційний). ПОРА У ВІДСТАВКУ......ДО КОНОНОВ
віто Показати IP 27 Листопада 2014 12:53
Ці дев*ятеро, чим би вони не керувались, цітко дали зрозуміти, що вони презервативи.
Андрій до віто Показати IP 27 Листопада 2014 14:53
коментар було видалено
Валера Показати IP 27 Листопада 2014 12:54
Позор депутатам які не приходять на сесію або не підтримують закони через які гинуть люди
))) до Валера Показати IP 27 Листопада 2014 13:47
треба підтримувати закони, через які гинуть люди? щось ви заплутались.
Більше Показати IP 27 Листопада 2014 13:17
Більше про наших "земляків" можна дізнатись на "червона волинь"
анонімус Показати IP 27 Листопада 2014 14:10
що означає "не були на сесії"? це що за депутати такі?
Андрій до анонімус Показати IP 27 Листопада 2014 14:49
Це ті депутати,що ми їх з вами обрали.Цікаво,Корольчук також має якусь вигоду від КП чи він вдячний за те,що КП в свій час прилаштувала його до корита,з якого він кормиться й сьогодні ?А може плекає надію про повернення їх до влади?
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 15:07
А що, всі повинні голосувати, як стадо баранів, ніхто не може мати власної думки? Я проважаю чужу думку, то поважайте мою, будь-ласка. А мавпувати стадо ніколи не буду.
днюха Показати IP 27 Листопада 2014 16:24
шановні Волиняни, зверніть увагу , що основна маса депутатів які відсутні - з партії Батьківщина ! а знаєте чому ? так тому , що вже всі у Києві вітають Юлю Володимирівну з днем народження а щодо Осіпова А. та Бондарука Р. - то ці спритники-шахраї аж дивно, що присутні і що їх ще не взяли в "оборот" прокуратура та міліція за неповернені кредити у Західінкомбанк (у минулому банк нашого міста !!!) ганьба їм !!!
Алла Григолрівна Нов Показати IP 29 Листопада 2014 19:52
Давно пора перевірити самого Гунчика,його статки,а то прикидається невинним корумпованим ягнятком.А комуністи вже якось самі розберуться.Настав час фашистськоі диктатури.Це тільки у нашій краіні можуть побити людину І ніякоі нести відповідальності.За що побили нещодавно люди у масках Бущика ПГ .хто дав право знущатися з людей,які мають інші політичні погляди.Та й потерпілі комуністи мовчать,терплять.Що не має міжнародних організацій,куди можна звернутися?Час діяти....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus