USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцький УКРОП зібрав актив партії

19 Грудня 2016 13:39
Проблеми міста та їх вирішення, підсумки річної діяльності фракції «УКРОП» у Луцькій міській раді та плани на наступний рік обговорили під час зборів членів міського осередку партії, повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Вітальним словом відкрив захід голова Волинського УКРОПу, депутат обласної ради Вячеслав Рубльов.

«Сьогодні наша партійна структура розвивається. Ще рік тому все розпочиналось із трьох людей. Зараз вже партія лише на Волині нараховує декілька тисяч членів, – зауважив Вячеслав Рубльов. – Будь-яка партія – це люди, які розділяють спільні погляди, прагнуть змінити життя в нашій країні на краще. Ми не лише розуміємо, що повинні працювати заради України та її розвитку, але своїм прикладом показуємо, що доклавши зусилля можна досягнути успіху. Доказом цьому є робота фракції «УКРОП» у Луцькій міськраді, яка за рік вже чимало змінила у нашому місті та забезпечила максимально прозору роботу ради».

Збори були поділені на декілька частин. Голова Луцького міського осередку партії, голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук прозвітував про основні здобутки депутатів-укропівців за цей рік, зупинився на розроблених проектах рішень, більшість з яких отримали підтримку на сесіях Луцької міської ради.

Окремо був зроблений акцент на проектах, реалізованих депутатами від УКРОПу спільно із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» у житлово-комунальній сфері та сфері освіти. Таких як, підтримка ОСББ та фондів розвитку шкільних та дошкільних навчальних закладів.

Заступники голови міського осередку Микита Рабан та Віталій Ляцевич розповіли присутнім про основні принципи нового Статуту партії, затвердженого під час останнього всеукраїнського з’їзду, ідеологічне підґрунтя парторганізації та її структуру.

Найактивнішою частиною зборів стало живе спілкування, адже на заході був присутній майже весь депутатський корпус Луцької міськради від УКРОПу.

Запитання із залу стосувались харчування у садках та школах дітей учасників АТО, неналежне надання послуг КП «Луцьктепло», свавілля «Волиньгазу» під час встановлення загальнобудинкових лічильників та проблеми із маршрутними перевезеннями.

Також кожен із присутніх мав можливість поспілкуватись особисто із депутатами, обговорити шляхи вирішення тієї чи іншої проблеми.

Ігор Поліщук наголосив, що такі зустрічі важливі не лише як метод звітування перед партійцями про реалізоване, але й найшвидший шлях почути пропозиції та зауваження щодо роботи депутатів.

«Сьогодні ми зібрали саме актив партії. Ці люди є мешканцями різних районів Луцька, тому добре знають про потреби, які там існують. Мета цього заходу – розповісти про наші напрацювання та отримати інформацію щодо проблем, які турбують лучан», – наголосив голова Луцького УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 19 Грудня 2016 19:27
Серватович- начальник медичного пункта ,виправте.
Мешканець Показати IP 20 Грудня 2016 10:12
Було би смішно,якби не було так гірко.Партія.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus