USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Австралія розширила санкції щодо Росії

1 Вересня 2014 10:45
Австралійський уряд розширив санкції щодо Росії.

Зокрема, нові санкції стосуються оборонно-промислового комплексу, фінансової та нафтогазової сфер, повідомляє Газета з посиланням на інформацію Reuters.

Нові санкції мають на меті заборонити на експорт до Росії зброю, обладнання для нафтогазової сфери, також вводяться обмеження в доступі російським держбанкам на австралійський ринок капіталу. Під забороною опинилися інвестиції до Криму і торгівля з республікою.

Прем'єр-міністр Австралії Тоні Еббот заявив про посилення раніше введених санкцій і розширення списку фізичних осіб, яким буде заборонено в'їзд до Австралії.

Чиновник також сказав, що Росія через український конфлікт ризикує перетворитися на "міжнародного вигнанця". "Залякування малих народів не повинно відбуватися в нашому світі", - зазначив Еббот.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Сполучені Штати ввели санкції проти Банку Москви, ВТБ і Россельхозбанка.

Наприкінці липня 2014 року посли країн-членів ЄС під час засідання в Брюсселі теж ухвалили рішення про введення санкцій третього рівня щодо Російської Федерації.

Введення додаткових санкцій щодо Російської Федерації через її агресію до України схвалив і уряд Японії.

Санкції посилила і Швейцарія, застосувавши їх проти 26 росіян і 18 компаній.

А 14 серпня 2014 року Верховна Рада ухвалила урядовий закон про санкції (№ 4453а) у зв'язку з агресією Росії. За це рішення проголосували 244 народних депутата із 290 зареєстрованих у сесійній залі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
увч Показати IP 1 Вересня 2014 11:53
Россияне, будучи очень храбрым народом, переживут любые последствия санкций, считает сенатор-демократ Дайэнн Файнстайн, возглавляющая в верхней палате Конгресса США специальный комитет по разведке. «Некоторые призывают дождаться того, когда начнут действовать санкции и состояние (российской) экономики ухудшится. Я с этим не согласна. Россияне - очень храбрые и переживут любые экономические трудности. Я не уверена, что они (санкции) сработают», - заявила Файнстайн. Сенатор также отметила, что для урегулирования кризиса на Украине необходимо проведение прямых переговоров с российским руководством.
увч Показати IP 1 Вересня 2014 12:11
Премьер-министр Словакии Роберт Фицо назвал новые санкции Европейского союза против России «бессмысленными и контрпродуктивными» и пригрозил наложить на них вето. «Пока мы не увидим результата от уже введенных санкций, вводить новые не имеет никакого смысла», — заявил словацкий премьер по окончании саммита ЕС в Брюсселе. Лидеры Евросоюза предложили Еврокомиссии в течение недели подготовить предложения о новых санкциях против Москвы за ее действия на Украине.
пецьо до увч Показати IP 1 Вересня 2014 12:25
іди напуй зі своїм Фріцом
Всезнайко Показати IP 1 Вересня 2014 12:38
Тепер Росія залишиться без кенгурятини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus