USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Богомолець у Луцьку: живий коридор з медиків

20 Жовтня 2014 14:29
У Волинській обласній клінічній лікарні урочисто відкрили нове оториноларингологічне відділення. У заході взяла участь радник Президента України Ольга Богомолець. Щоправда, відділення оновили виключно за 1,6 мільйона гривень із обласного бюджету.

До слова, урочисте відкриття розпочали з запізненням у годину, тож синьо-жовту стрічку перерізали о 12 годині. Утім, уже за годину до приїзду радника Президента, на сходовій клітці, а також у холах лікувального закладу, вишикувався «живий коридор» із медичних працівників.
Хто ж цей тривалий час займався проблемами пацієнтів лікарні, - невідомо. Зауважимо, поряд із місцем, де відбувався урочистий візит та освячення відділення, розташовані палати із хворими, однак велике скупчення людей та запрошених працівників ЗМІ обмежило доступ до них.

Після того, як патріотичну стрічку при вході у відділення таки перерізали, духівники УПЦ КП на чолі з Митрополитом Луцьким і волинським Михаїлом його освятили та заспівали «Многая літа».
Загалом у новому відділенні обіцяють надавати високоспеціалізовану лікувально-медичну допомогу волинянам. Тут будуть проводити найскладніші оперативні втручання на ЛОР-органах. Особливістю є й те, що у відділенні проводитимуть слухополіпшуючі операції на середньому вусі та хірургічні втручання при онкопатології.
Відділення оснащене сучасною лікувально-діагностичною апаратурою. Зокрема: хірургічно-ендоскопічною стійкою, ендоскопічним діагностичним обладнанням, ендоскопічною фіброволоконною оптикою, діагностичними та хірургічними мікроскопами. Структурний підрозділ лікарні оснастили кабінетами МРТ, КТ та ангіографом.

Одразу кинулась у вічі вивіска про безкоштовний Wi-Fi на стіні віддлення, однак, за станом на 12 годину до безпровідної мережі підключитись не вдалось.
Варто зазначити, що за рік у обласній клінічній лікарні пацієнтам з захворюванням ЛОР-органів проводять понад дві тисячі складних оперативних втручань. Кажуть, що спеціалісти опанували практично усі інноваційні методи діагностики та лікування. Серед важливих аспектів роботи зазначають й постійно налагоджені телемедичні консультації у режимі онлайн з ЛОР-клініками Дрездена (Німеччина) та Світовим центром слуху міста Варшава та Інститутом фізіології та патології слуху міста Каєтане (РП).

До слова, кошти у сумі 1,6 мільйона гривень на капітальне оновлення отоларингологічного відділення, видалили з бюджету області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
леонід Показати IP 20 Жовтня 2014 14:41
а де ж сама богомолець? немає жодного фото
Мабуть до леонід Показати IP 20 Жовтня 2014 15:46
вона вийшла на фото негарно. Вирішили не стаивти)
Тьху до леонід Показати IP 20 Жовтня 2014 15:50
Тю, новина ж не про Богомолець, а про нове віддлення, до відкриття якого вона, до речі. не має жодного відношення
анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 15:28
знову піар ,що змінилося
Микита до анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 15:47
Ну в статті я піару не бачу, навпаки, певну іронію.
надія Показати IP 20 Жовтня 2014 15:29
а де ж щуруки??? вони живуть цією роботою.
Анонім до надія Показати IP 20 Жовтня 2014 15:39
Вони живуть з ціеі роботи!
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 21:48
а з чого мають жити лікарі? Може мають таксувати після роботи?!
123 до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 06:39
А чому інші мають таксівати, а вони не можуть? бо можна зі старенької бабки грошеннята остані викачати... Безплатна медицина...
Дзідзьо Показати IP 20 Жовтня 2014 15:36
Шо вона тут робить? Шо гроші дала чи шо? Ну бляха-муха то капєц.
Юлік до Дзідзьо Показати IP 20 Жовтня 2014 15:49
Не дала! Просто примазалась =) Відділення взагалі обладнали за гроші з обласного бюджету. Отак!
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 15:38
А де ж сидор піарщик, ващенюк
Соня до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 15:47
А хіба новина про них? Новина про відділення. А все інше - другорядне
иван Показати IP 20 Жовтня 2014 15:43
а почему нет народных музыкантов ( гармошка-бубен скрыпка и 7-40 в придачу ) очень мало цветов-ковровых дорожек а про салют забыл : а так как всегда-дайте денег-денег дайте на народную медицину отдельно от народа
Оля Показати IP 20 Жовтня 2014 15:47
А чому не покажуть одразу прийомні кабінети ( ліворуч, при вході в обласну лікарню), там на дверях навіть ручки нема, світло таке, що здається, ніби через тріщини сонце пробивається. А до речі про відремонтовані відділення- заходити тудт - зась, бо "У нас зробили ремонт, а ви тут ходите". Таке відчуття, що у лікарні роблять ремон показово, але не дай Боже хворий туди попаде, або до нього відвідувачі прийдуть. І ще одне зауваження: чому постійно закритий центральний вхід у обласну лікарню і в'їзд до неї із пр.Грушевського. Чи цей вхід робили спеціально до приїзду Януковича??
Анонім до Оля Показати IP 20 Жовтня 2014 16:02
Ні Оля, то для тебе вхід зробили, коли тебе до реанімації привезуть
свідок Показати IP 20 Жовтня 2014 19:34
А голові ОДА у робочий час їздити з кандидатами у депутати і агітувати це як?:) Це ж порушення ого-го!!! Що там з Богомолець робили Чорнуха мл. і Іванюк?:) Вже взагалі кордонів не бачать, так у наглу пруть!!!
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 09:59
а чому ту сволоту сидора ніхто не випре він же при кожній владі був крав і людям кров пє невже не має молодих
небайдужий до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 20:34
ото ж бо і воно! так вже ту кєпку вміло міняє під кожну нову владу, шо противно дивитись. а як же інакше- ніхто ж не застрахований від хвороб і думає, шо, не дай Бог щось, то сидор спасе. корупціонер невмирущий дорогу молоді, а не маразматікам!!!
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 21:52
хто хто а сидор то точно не смасе віт то і не знає з якої сторони фенедоскопоп користуватись а що на людському горі на живається то так і за крадені гроші хати будує от і на цьому ремонті напевно збудував я дивуюсь на що дивиться нова влада головні лікарі ті самі в охороні здоровя теж а молоть як була без роботи так і лишилась

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus