USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи подаватиме ТВК апеляцію на рішення суду щодо реєстрації партій?

4 Жовтня 2015 13:13
Заступник голови Волинської обласної територіальної виборчої комісії підтвердив, що Волинський окружний адміністративний суд скасував постанову ТВК про відмову в реєстрації політичних партій через недотримання гендерної квоти. Чи подаватимуть апеляцію на рішення суду щодо реєстрації партій, ТВК визначить колегіально.

Про це інформують «Хроніки Любарта».

Нагадаємо, представники «Нашого краю» та «Аграрної партії України» спільно подали позов до суду на територіальну виборчу комісію через те, що кандидатів від цих партій не зареєстрували на вибори.

Відтак, Волинському осередку політичної партії «Наш край», який порушив принцип рівності виборчого права, суд дозволив брати участь у цьогорічних виборах до органів місцевого самоврядування. Відповідне право попри виявлені порушення отримала «Аграрна партія України».

Чи подавати апеляцію на таке рішення суду, приймуть у понеділок, 5 жовтня, на засідання територіальної виборчої комісії.

Нагадаємо, під час засідання обласної ТВК 1 жовтня були прийняті рішення про відмову в реєстрації чотирьом політичним партіям: «Наш край», «Соціалісти», «Громадянська позиція» та Аграрній партії України. Цим політсилам відмовили у реєстрації у зв’язку з тим, що вони порушили принцип рівності виборчого права. Зокрема, жодна з названих політичних сил у поданих списках не мала 30-відсоткового представництва осіб однієї статі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
админсуд Показати IP 4 Жовтня 2015 14:18
Втерли носа Євтушину, а то думав що він самий розумний і так пиндючив носа, що вже за асфальт зацеплювався....Всезнайко недолуге, читати треа закон й постанови ЦВК а не займатись самуправством й виконувати полтични заказухи Гунчика--кого реєструвати а йкого ни...Тому не позорся, а виконуй рішення суду, а не миркування свои озвучувати--недолугий істори к
виборець до админсуд Показати IP 4 Жовтня 2015 16:13
Безграмотний полішуку,читай Закон,а не ображаєш Євтушина.В Євтушина більше розуму в сраці ніж в тебе в голові.В законі чітко прописано- гендерна квота 30%! Значить обов"язкова!!! Суд дозволив,бо в цих партіях засіли маститі- Кривицький з Кравчуком.Зрозуміло?
Анонім до виборець Показати IP 4 Жовтня 2015 18:23
А ты сам подсчитай квоту. Там были и иные причины, по которым отказали в регистрации. Вот именно их суд и посчитал не существенными либо притянутыми за уши.
якщо Показати IP 4 Жовтня 2015 19:08
хочете порядку то голосуйте за наш край а не хочете миру І спокою то за Інших
Торчин Показати IP 4 Жовтня 2015 21:28
Голосуй за о***дка волошенюка, який примазався до аграріїв.
ла-ла-ла Показати IP 5 Жовтня 2015 14:00
шо за партіі, шо за брєд. куди вони себе пропихають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus