USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Депутати міськради не знають кандидатів у почесні громадяни Луцька

23 Липня 2013 17:06
Члени комісії з питань комунального майна та приватизації Луцької міської ради не змогли визначитися і обрати одну кандидатуру «Почесного громадянина міста». Тож вирішили взагалі не голосувати за цей проект рішення.

Питання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» розглядається на засіданні кожної профільної комісії міськради. Депутатам пропонують обрати одного представника, який буде удостоєний цього почесного звання. Наразі це - скульптор, автор «Будинку скульптора» Микола Головань, народний депутат Верховної ради першого скликання, письменник, громадський та культурний діяч Андрій Бондарчук та колишній директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Марушкін.

Коли черга обирати кандидата дійшла до комісії з питань комунального майна та приватизації, її голова Олександр Пилипович сказав, що йому соромно, але він не знає жодного із вищезазначених осіб, а тому під час голосування не підтримуватиме ні одного з них.

Пояснювати депутатам, хто з них і що значимого зробив для міста взявся член виконкому, заступник Луцького міського голови з економічних питань Тарас Яковлев. Він, зокрема, наголосив, що пропозицію обрати Миколу Голованя «Почесним громадянином міста» дала Національна спілка архітекторів України, Андрія Бондарчука запропонував Луцький міський голова, а Володимира Марушкіна – трудовий колектив ЛПЕ.

Яковлев розповів коротку біографію кожного з кандидатів та наголосив на їхніх заслугах перед містом та лучанами. Однак, як виявилося, депутатам було замало цієї інформації. А тому член «майнової» комісії Олександр Плісецький запропонував запросити представників кандидатів у почесні громадяни до міської ради, аби ближче познайомитися з ними. А тоді прийняти остаточне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 23 Липня 2013 17:21
Микола Головань НЕ архітектор, він є скульптор
житель до Вася Показати IP 23 Липня 2013 23:26
Ну а, впрочем, какая разница...
небайдужий Показати IP 24 Липня 2013 08:09
Як на мене, то кандидатура Марущкіна є найбільш сприйнятною, колектив і через 10 років після звільнення керівника вважає його заслуги суттєвими, а скільки вже директорів ЛПЕ було після нього, хто насмілиться всіх перерахувати . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus