USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Депутати облради «зірвали» колегію

1 Листопада 2011 15:59
Депутати Волинської обласної ради зірвали засідання колегії, яке мало відбутися 1 листопада.

Колегія не відбулася через відсутність кворуму. Для того, аби почати засідання, потрібно, щоб у залі було не менше двох третин від загальної кількості членів, тобто 15.
Тим часом з’явилося лише 11.
На засіданні планували розглянути пропозиції щодо проекту порядку денного сьомої сесії, яка запланована на 4 листопада, а також клопотання про нагородження волинян Почесними грамотами Верховної Ради України та грамотами Верховної Ради України.

Присутні члени колегії вирішили зібрати засідання у день сьомої сесії, на якому розглянуть лише питання про нагороди. На думку голови обласної ради Володимира Войтовича, збирати колегію ще раз сенсу немає. Те, що засідання колегії не відбулося, ускладнить роботу обранцям під час сесії, оскільки порядок денний їм доведеться затверджувати безпосередньо на ній, - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus