USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДП «Волиньвугілля»: новий гендиректор і нова лава

5 Червня 2012 10:44
На ДП «Волиньвугілля» ‒ новий генеральний директор. Очолив підприємство Заслужений шахтар України, кандидат технічних наук Анатолій Заболотній.

Про це під час апаратної наради 5 червня повідомив голова ОДА Борис Клімчук.

Як повідомив у коментарі «ВН» прес-секретар ДП «Волиньвугілля» Андрій Развін, фактично Анатолій Заболотній очолює підприємство з 13 квітня, відтоді, коли був призначений виконувачем обов’язків гендиректора. Раніше він працював на підприємстві «Львіввугілля», а також на різних посадах у Мінвуглепромі.

До слова, Анатолій Заболотній вже обіймав посаду гендиректора ДП «Волиньвугілля» в 2007-2008 роках, після того працював у Києві.

Андрій Развін також нагадав, що зміна керівництва держпідприємства пов’язана з тим, що колишній гендиректор Іван Костик ще в січні покинув посаду за станом здоров’я. Після нього виконувачем обов’язків гендиректора «Волиньвугілля» призначили Олександра Онопрієнка.

Офіційне представлення нового гендиректора, за словами Бориса Клімчука, заплановане на 8 червня.

Також днями на шахті «Бужанська» цього держпідприємства має запрацювати нова лава, ‒ повідомив Андрій Развін.

Довідково:

Анатолій Заболотній, 1950 року народження. Освіту здобував у Московському гірничому інституті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus