USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Екс-голова РДА програв апеляцію у позові проти газети

17 Лютого 2015 16:16
Вчора, 16 лютого, екс-голова Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук програв апеляційний суд газеті «Місто вечірнє», на яку подав позов про захист своєї честі, гідності та ділової репутації.

Апеляційний суд Волинської області залишив у силі рішення Володимир-Волинського міського суду, яким Володимиру Савчуку відмовлено у задоволенні позовних вимог.

Нагадаємо, обурення екс-голови РДА викликало те, що на сторінках газети опубліковали дві викривальних статті, присвячених його персоні. В них розповідалося про те, як Володимир Савчук керував підприємством ВАТ «Родючість» і, як занедбав його. Окрім того, йшлося і про нетактовне ставлення до своїх підлеглих.

Моральну шкоду від публікацій він оцінив у 6 тисяч гривень.

Втім, не дивлячись на судові потуги, позивачем Савчуком так і не доведено наявність приниження честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, за час керівництва районом Володимир Савчук встиг опинитися в епіцентрі кількох скандалів. Один з них - саботування проведення фестивалю-реквієму «Коровай-сузір’я», приуроченого загиблим Героям Небесної Сотні і полеглим у зоні АТО солдатам. За таке байдуже відношення до пам’яті полеглих Героїв, громадські активісти навіть наділи Володимиру Савчуку сміттєве відро на голову. Другим скандалом стала бійка між паном Савчуком та заступником голови Володимир-Волинської районної ради Павлом Карпюком. Спочатку голова РДА намагався вдати з себе жертву побиття, але як свідчить протилежна сторона - він сам затіяв бійку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
володимирчанин Показати IP 17 Лютого 2015 16:36
Зовсім не цікаво.....вже давно забута історія і ці персонажі...
оце правда до володимирчанин Показати IP 19 Лютого 2015 09:27
Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку http://www.volynpost.com/news/46936-zastupnyk-golovy-rajrady-na-volyni-hotiv-vidmazatysia-vid-armii-cherez-bronyuvannia-ale-otrymav-povistku
думаю Показати IP 17 Лютого 2015 16:47
Папині ставленники програють.Старий втрачає позиції.Навіть відморозки і то не допомагають Це кінець!!!!!!!!!!!!!!!!!!
во "Свобода" Показати IP 17 Лютого 2015 17:00
Звичайно програють! Бо ми вміємо бити! Слава Україні!!! Ще не одному надаємо стусанів! По козацьки! http://www.volynpost.com/news/46920-volynskyj-deputat-byvsia-iz-druzhynoyu-na-robochomu-misci СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ!
думаю Показати IP 17 Лютого 2015 17:51
У наших суддів своє визначення честі та гідності.
погляд зі сторони Показати IP 17 Лютого 2015 18:31
Влада боїться СВОБОДИ,бо ті хлопці вміють і за себе і за соїх побратимів постояти!!!
влада Показати IP 17 Лютого 2015 19:16
Ми iз Свободою на Майданi плiч-о-плiч стояли, а те що деякi члени Свободи виявилися перевертнями ,це потрiбно визнати а не покривати iх.
суддя Показати IP 17 Лютого 2015 19:24
Суд судом, а Залуцький рано чи пiзно вiдповiсть за свою брехню.
Люба Показати IP 17 Лютого 2015 21:14
Ну все логічно, суд ще раз показав Савчуку на його місце - в колгоспі! Би*ло має стояти в стійлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus