USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Фірма нардепа від «Батьківщини» незаконно вивозила ліс за кордон

21 Жовтня 2016 12:36
Незаконний бізнес компанії, підконтрольної нардепу від "Батьківщини", виявили правоохоронні органи. Так стражі правопорядку присікли в Одеському морському торговому порту протизаконний експорт в Європу лісу загальною вартістю 10 мільйонів гривень.

Про це передає СВІТ з посиланням на Рolygraf.net.

Як повідомляється, працівники Служби безпеки і прокуратури попередили вивезення з України більш ніж 3 тисяч кубометрів деревини.

Згідно з інформацією Одеського обласного управління СБУ, за незаконним "бізнесом" стоїть компанія "Ворлд Оушн Скай", підконтрольна народному депутатові від "Батьківщини" Вадиму Івченко.
Як можна побачити на фото, згідно з рішенням Приморського райсуду Одеси, правоохоронці вилучили в порту 109 морських 40-футових контейнерів з деревиною, документація про походження якої була сфальсифікована.

По цьому факту відкрили кримінальне провадження за статтею 364 (зловживання владою або службовим станом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Зараз виявлені контейнери перебувають під арештом.

Нагадаємо, в липні цього року на Львівщині активісти зупинили потяг, що протизаконно перевозив деревину в інтересах Вадима Івченка.

Як повідомлялося раніше, щомісячно підконтрольна нардепові компанія "Ворлд Оушн Скай" переправляє за кордон сотні тисяч кубічних метрів українського лісу. Зокрема, на офіційному сайті підприємства можна ознайомитися з варіантами упаковки і доставки, а також цінами на ті, що надаються послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну Показати IP 21 Жовтня 2016 12:56
і шо я дарма був в ато і на М
Колісник Показати IP 21 Жовтня 2016 13:08
Брєд то мій ліс
Ведмідь бурий Показати IP 21 Жовтня 2016 13:49
Івченка в контейнер і до Африки сухогрузом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus