USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Готовий новий документ про розмежування на Донбасі, – посол

23 Серпня 2016 20:06
У рамках "нормандської четвірки" (Україна, Німеччина, Франція, РФ) підготували черговий документ про розмежування протиборчих сторін у Донбасі.

"Зараз йдеться про те, щоб під час телефонної розмови з Путіним, яка відбудеться найближчим часом, цей документ якось матеріалізувати", - заявив в ефірі Громадського посол України в Німеччині Андрій Мельник.

З його слів, основними проблемами залишаються проблема безпеки і проведення виборів у Донбасі.

Напередодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про відсутність домовленостей про зустрічі в нормандському форматі найближчим часом.

На думку Клімкіна, поки немає істотного прогресу в процесі обговорення проекту "дорожньої карти" виконання Мінських угод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Серпня 2016 22:56
як символічно до дня Незалежності документ про Розмежування :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus