USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Група «Волинь» у ВР придивляється до сміливців із Партії регіонів

16 Вересня 2013 13:02
Представник «волинської групи» нардеп Степан Івахів не вірить, що у разі зниження кількісного порогу для створення депутатської групи в таку групу можуть увійти і нардепи із фракції Партії регіонів, але й не виключає такого повороту.

Про це він заявив «Коментарям», інформуючи про законопроект щодо зниження мінімального порогу, необхідного для формування депутатської групи з правами фракції, з 32 до приблизно 15 осіб, який лобіюється «волинською групою».
«Якщо прив’язуватися до реалій сьогодення, то я не думаю, що буде багато сміливих вийти із фракції Партії регіонів», - сказав він.
При цьому Івахів не виключив приєднання до нової групи соратників Володимира Литвина: Юрія Благодиря, Сергія Гриневецького, Олега Зарубінського та інших. «Все в житті можливо», - сказав він з цього приводу.
Нардеп зазначив, що більшість мажоритарників із Волині у Верховній Раді сидять біля Володимира Литвина. «Відповідно у нас точно є стосунки. У Ігоря Єремеєва вони давні, ще з позаминулого скликання, - сказав Івахів. - Що стосується мене, то я з Володимиром Михайловичем ближче познайомився вже у цьому парламенті. Ставлюся до нього з повагою, незважаючи на те, що наші погляди з багатьох питань можуть бути різними» .
На запитання про те, чи буде залучений до нового об’єднання «піонер тушкового руху» Ігор Рибаков, Івахів відповів: «З паном Рибаковим я взагалі не знайомий. Він сидить десь поруч із нами, ми за руку вітаємося, але я навіть ніколи з ним не розмовляв».
Як стверджує Івахів, питання лідера нової групи поки не обговорювалося, але це буде той, «у кого буде бажання і хто отримає підтримку більшості колег». «Для мене ясно, що голова групи повинен мати представницькі та адміністративні функції», - сказав нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 16 Вересня 2013 13:10
Нічого дивного. Івахів і Єрємєєв і голосують разом із регіоналами весь час як і їх соратник - Мартиняк. Отака в них волинська група. Курам на сміх. Вже б вступили в регіони і не смішили народ, що вони за людей а не за режим
вАСЬЯ до Василь Показати IP 16 Вересня 2013 13:47
А таки так буржуiв понавибиральи полiшуки яки ж то представники народу в парляментi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus