USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Януковичу прочистили «вуха». ФОТО

15 Листопада 2011 16:33
У Луцьку вирішили привернути увагу влади до потреб молоді. Задля втілення цієї почесної місії з десяток молодих активістів провели театралізовану акцію протесту «Вухо влади».

Захід відбувся 15 листопада на Київському майдані поблизу приміщення Волинської ОДА.

Учасники дійства висловили протест у доволі незвичний спосіб - спершу прочистивши, а згодом покричавши у «Вухо влади» - зображення на плакаті, що символізувало вухо Президента.

Розпочалася акція із заклику ведучого «докричатися» до Януковича через його «вухо». Учасники голосно викрикували слоган «Янукович,почуй нас!», аби привернути увагу Президента. Молодь вимагала, щоб глава держави врешті виконав обіцянки, які давав перед виборами, і почав, зрештою, прислухатись до свого народу і звертати на нього увагу.

«Хочу, щоб Президент принаймні звернув увагу на людей. Він нас не чує! Можливо, якщо проводити все більше таких акцій і долучати все більшу кількість людей до них, то ми все-таки змусимо владу хоча б якось зреагувати на нас», – розповіла учасниця події Анжеліка Тишковець.

Згодом із отвору в макеті молодь почала витягати всю «зайву інформацію». Це були такі собі коробочки з написами «гелікоптер», «автомобіль», «яхта», «будинок», що символізували інтереси Президента.

Потім учасники акції прочистили «вухо» за допомогою вухочисток.

Пізніше перевірили ефективність процедури, прокричавши свої вимоги в уже прочищений отвір.

Насамкінець ведучий зачитав звернення до Януковича, в якому молодь висловила сподівання, що після ретельної чистки він її почує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 15 Листопада 2011 18:45
Цирк. В суди звертатись треба, де доводити, що тобі обяцяли і тебе обманули. І позиватись на суму яхти, гелікоптера і т.д.
Jimmy Показати IP 15 Листопада 2011 19:49
И снова повторение российского сценария. Сначала все шаги Президента повторяли аналогичные действия российских царьков. Это и полеты на вертолете с толпой прислужников к якобы обычному, случайно выбранному крестьянину(в стиле - царь-батюшка спустился к нам убогим), и приход к власти за счет самых сильных олигархических кланов, и карманный Верховный совет... Все повторялось! Вот и сейчас началась вторая часть братского сценария, только сейчас повторяется не действующий , а прошлый сценарий - приход СВОИХ, СЕМЬИ! На основные доступные посты ставятся люди, приближенные к семье, при этом упор делается на финансовые и контролирующие должности.Я так понимаю, чтобы при случае плотненько так прижать в перспективе бывших соратников. Только вряд ли донецкий бизнес такое простит, я думаю надо ждать раскрутку новых лиц ближе к парламентским выборам(возможно уже раскрученный Тигипко), с прицелом на 2015(есть вероятность что эта дата наступит намного раньше), то есть на президентские выборы.Началась очень серьезная и опасная игра внутри власти, а как известно:"пани чубляться - щепки летят!" Ждите , что всем станет "очень" хорошо!...
adams Показати IP 16 Листопада 2011 09:14
:"пани чубляться - щепки летят!"))))))))) "Лес рубят,- щепки летят"
Jimmy до adams Показати IP 16 Листопада 2011 16:04
)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus