USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Яєчний» замах на Коморовського – провокація, – губернатор Волині

15 Липня 2013 10:34
У інциденті із залякуванням президента Польщі Броніслава Коморовського яйцем є момент провокації.
Про це у коментарі IA ZIK заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Волинський високопосадовець зазначив, що поки цей інцидент розслідують працівники міліції. «Бог його знає, які мотиви в нього (винуватця яєчного замаху, – ВН) були. Немає нічого таємного, яке б не стало явним», – заявив Борис Клімчук.
«У всякому разі це – не волинянин, не свободівці, на яких так багато пробували… До речі, політична партія «Свобода» в цій ситуації вела себе дуже достойно. Треба бути вище і не піддаватися на провокації. Думаю, що це – був момент провокації», – додав голова Волинської ОДА.
Нагадаємо, у Луцьку молодик розбив на плечі польського президента яйце.
Працівники міліції миттєво вивели винуватця інциденту. Ним виявився 21-річний мешканець міста Запоріжжя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).
Нагадаємо, президент Польщі Броніслав Коморовський та віце-прем’єр України Костянтин Грищенко, опісля спільної молитви за упокій душ полеглих у Волинській трагедії у Луцькому кафедральному костелі святих Апостолів Петра і Павла, закликали обидва народи до примирення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ukrainka Показати IP 15 Липня 2013 10:59
Бронека яйцем не налякаєш...тільки соромно...за ідіота-молокососа.
ти тут до ukrainka Показати IP 16 Липня 2013 20:36
українка.на других сайтах -іноземка..візами в консульстві приторговуєш..то твоя справа -тобі лизати .нас не вплутуй.як ви до нас так і ми.
Виталий Показати IP 15 Липня 2013 12:09
Какие бы мотивы у него не были, пожимать руку человеку, а другой рукой бить яйцом это просто ПОДЛО по любым "понятиям"
Вова Показати IP 15 Липня 2013 13:18
помовчав би пянюга
бунт Показати IP 15 Липня 2013 14:24
Це Ви не здогадуєтесь хто вчинив?Той хто і скандал у Борисполі вчинив за відсутність укр. поспорту, що тут не ясного???? Провокація пряма, дякувати Богу, що пенсіонер наш,який має бути давно за межами цієї повади хоч тут реальну оцінку ситуації дає!
Оа Показати IP 15 Липня 2013 17:26
Мабудь цей молодик щось переплутав, книжок не читає, телевізор не дивиться, десь щось чув про яйце і.
ти до Оа Показати IP 16 Липня 2013 20:48
читаєш заголовки статей протолєрантняних і по них фантазіями бурними проходишся що тут що на роботі..забиваєш пустоту життєву та скруту фінансову всякім брєдом..аби вушка чужі були..така розгрузка аутотренінг..а те що вони там в тій польщі пишуть про цю землю чи говорять.в офіційних документах тобі до..миру-мір.пісу-піс.все пофіг аби хавчік та панти радянські в очі такім самим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus