USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юрій Вега звинуватив колег у «кнопкодавстві»

2 Липня 2013 16:17
За словами депутата міської ради Юрія Веги, мерія підтримала подання прокуратури щодо заборони розміщення закладу «Вогнем і мечем» з порушенням процедури голосування.

Так, подання прокурора Луцька про скасування дозволу підприємцю на розміщення тимчасової споруди (літній майданчик поблизу закладу «Вогнем і мечем») міська рада підтримала під час другого пленарного засідання сесії минулого тижня.

Це питання внесла земельна комісія. Однак під час третього пленарного засідання, що відбулося сьогодні, 2 липня, свободівець Юрій Вега зазначив, що голова комісії сказав неправду, і питання під час засідання комісії не розглядалось. Проголосували за нього, мовляв, з порушенням закону, тому що в залі на момент голосування перебувало 27 депутатів, рішення ухвалили, хоча проти було 8. Отже, голосували не своїми картками. Депутат закликав поставити це питання на повторне голосування.

Натомість Андрій Козюра заперечив, що інформація про те, що питання не розглядали під час засідання комісії, не відповідає дійсності, а у міського голови є 5 днів для того, щоб підписати, або накласти вето на рішення.

Очільник міста Микола Романюк відповів, що підписав усі ухвалені рішення міської ради, і їх можна побачити на офіційному сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
марко Показати IP 2 Липня 2013 16:34
ні х*я не пойняв то дозволили чи ні
Підказка Показати IP 2 Липня 2013 17:04
Загальний склад ВРУ - 450 депутатів (фактичнийтрішки менший), днардепів від ВО "Свобода" - 37 (чуть більше 8%), плюс союзники, однак все рівно меншість, якщо у ВРУ блокують, то або засідання зривається, або більшість тікає на Банкову. У Луцькій міській раді 51 голос (З міським головою), Свободівці+БЮТівці+інші опозиціонери = абсолютна більшість! То чи варто скиглити? Потрібно один раз вийти й заблокувати трибуну - тоді буде видно всім хто з ким! Питання чому, чи за що - не цікаве!
для того хто не поняв Показати IP 2 Липня 2013 21:33
мерія підтримала подання прокуратури щодо заборони розміщення закладу «Вогнем і мечем». Очільник міста Микола Романюк відповів, що підписав усі ухвалені рішення міської ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus