USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Із грязі в князі: прокуратура заявила про кримінальне минуле Семенченка

20 Жовтня 2016 09:32
Екс-комбат батальйону "Донбас", нардеп від Самопомочі Костянтин Гришин (він же Семен Семенченко) перебував у розшуку за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. Про це повідомляє видання Ракурс з посиланням на офіційний запит в Головну військову прокуратуру.

У 1996 році притягувався до кримінальної відповідальності і у 2002 році оголошувався в розшук правоохоронними органами Криму за підозрою у скоєнні тяжкого злочину.

Військова прокуратура також заявили про неправомірне отримання Семенченком тимчасового посвідчення офіцера запасу, "що спричинило його подальше протиправне зарахування в якості офіцера-капітана, призначення на посаду командира другого батальйону спецпризначення та отримання в подальшому військового звання "майор".
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 9 червня, у село Ветли несподівано приїздив нардеп Семен Семенченко з бійцями батальйону «Донбас». Візит був начебто випадковим, а під час зустрічі з громадою села йшлося про проблему демаркації державного кордону.

Щодо конфлікту з демаркацією кордону, нардеп розповідав, що надіслав запит на отримання карт прикордонної території та протоколів міждержавної комісії. Однак далі слів справа не зрушила.

А нещодавно Ветлівський сільський голова Любов Павлік заявила, що тепер ветлівчани не хочуть більше бачити у себе в селі Надію Савченко та Семена Семенченка, який також «залітав» у село і обіцяв з’ясувати й допомогти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
віват Показати IP 20 Жовтня 2016 10:00
Правильно. Усіх, хто став на захист України потрібно збабрати з г..ном. А ті, що на захисті Банкової - в "князі"
вальтер пп Показати IP 20 Жовтня 2016 10:07
В кого є посвідченя ато тим можна все, які до нього претензії
Вова до вальтер пп Показати IP 20 Жовтня 2016 13:36
Якщо заздрісно - піди отримай
Шурф Показати IP 20 Жовтня 2016 10:45
Ато для президента, а для народу війна
маланка Показати IP 20 Жовтня 2016 10:47
Якби там був син порошенка, то давно війна б закінчилася
для луценка Показати IP 20 Жовтня 2016 10:49
а де подівся булатов, герой майдану
Петро Показати IP 20 Жовтня 2016 10:55
От сиджу і думаю, ну для чого нам потрібні от такі Семенченки та Н.Савченки, варто Наді відкрити рота , то хочеться залізти під стіл, щоб не чути того шляпання язиком, її поведінку і мову порівяти навіль з військовими не можна натуральна ЗЕЧКА , яка просиділа в тюрмі не менше 20 р. але не за політику. Це таке враження, що ми маємо свого Жириновського. Посьміховище!
:-) до Петро Показати IP 20 Жовтня 2016 11:35
Для чого порівнювати Савченко з Жириновським?? Нащо ви несправедливо забираєте це звання в Ляшка?? Його клоунскій стаж набагато більший ніж в Савченко. Нядюші ще тріпатись і тріпатись.
вояки Показати IP 20 Жовтня 2016 11:05
Полторак нагородив куму Порошенка зброєю "за честь і доблесть".... Зокрема, нагородну зброю отримала дружина міністра інформаційної політики Юрія Стеця Яна Конотоп, яка працює ведучою на "5 каналі". "Тепер вона власниця елегантного жіночого ПСМ та 8 патронів. Пістолет вона отримала до власного дня народження. "За визначні заслуги в зміцненні обороноздатності України, зразкове виконання службового обов’язку та виявлену при цьому честь та доблесть" - йдеться у наказі міністра Полторака", - повідомляє Ось так потрібно воювати...
украінка Показати IP 20 Жовтня 2016 11:43
Надя Савченко герой України. А який героїзм вона зробила. Чому не є героями ті військові, або учасники майдану, які залишись без очей, без ніг або рук. Савченко прийшла з тюрми, де мала сухе голодування, а виглядає як кобила. Може це підставна особа.
ЛЕСЯ Показати IP 20 Жовтня 2016 11:45
Савченко тата сама актріса, як і ПОРОШЕНКО ПЕТЯ
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 11:58
про своє бандитське минуле і теперішнє прокуратура не хоче поговорити з народом відверто, як кришують, як гребуть, як живуть - усе ж видно
Вова Показати IP 20 Жовтня 2016 13:44
Якось мутно, був у розшуку - за що? за який саме злочин? чи доведена вина? (ато якесь мутне формулювання). Жителі села не хочуть його бачити - за що? пообіцяв і не зробив? так це 100% наших дармоїдів, вибачте політиків. Незаконно отримав звання - це було процедурне порушення (бюрократичне), чи шахрайство (прийшов до НВК сказав "я офіцер", той, свята душа, повірив і виписав посвідчення (за що вже відсидів)) Я не є фанатом Семенченка, але навколо нього останнім часом активно туман крутиться, весь час у чомусь звинувачують, але нікому не зрозуміло у чому.
до Вови від вальтера Показати IP 20 Жовтня 2016 14:50
отримав в січніі 2015року Міша Рудь робив, я йому лише бумаги здав і фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus