USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кабмін призупинив підготовку до підписання асоціації

21 Листопада 2013 15:35
Уряд прийняв постанову про призупинення підготовки до підписання асоціації, - повідомляє «Укрінфоорм».

Кабінет Міністрів України на засіданні 21 листопада прийняв постанову, згідно з якою процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом призупинено.

З його слів, Постанову «Про підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» прийняли в інтересах національної безпеки України, з метою більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які Україна має виконати для відтворення втрачених обсягів та напрямків торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією та іншими країнами СНД.
«Кабінет Міністрів України звернувся до Ради національної безпеки і оборони України з пропозицією розглянути питання щодо призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на засіданні РНБО та прийняти відповідне рішення», - сказав співрозмовник.
Він також додав, що відтермінування пов'язане і з формуванням належного рівня внутрішнього ринку, який забезпечував би паритетні відносини між Україною та країнами - членами ЄС, що є базовим принципом міжнародного права і основою економічної безпеки країни.
Так, згідно з постановою уряду, МЗС разом з Мінекономрозвитку та Мінпромполітики доручено запропонувати керівним органам Європейського Союзу та Російської Федерації утворити комісію на тристоронній основі для напрацювання комплексу питань, спрямованих на відтворення втрачених обсягів та напрямків торговельно-економічних відносин, розширення та сприяння міжнародній торгівлі, подальшу лібералізацію ринків, узгодження регуляторної бази для покращення умов ведення підприємницької діяльності в межах загального економічного простору.
МЗС разом з Мінекономрозвитку, Мінпромполітики доручено вести активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу.
Мінекономрозвитку, Мінпромполітики, Мінагрополітики, Міненерговугілля, Мінінфраструктури доручено внести зміни до державних цільових, галузевих та регіональних програм щодо заходів, спрямованих на розвиток торгівлі, виробничої кооперації та обмін технологіями з країнами СНД з метою збереження робочих місць та вирішення інших соціальних питань на основі підвищення економічної стійкості країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бодался теленок с дубом Показати IP 21 Листопада 2013 15:48
Ну слава Богу! Буду вже спати цієї ночі спокійно. А ви що подумали: правильно, на безмежних просторах матушки - Рассеи будете добувати камяне вугілля та розорювати тундру. Вічна мерзлота вже ж поступово зникає. Тропічна Колима та Сонячний Магадан вже зачекались...дармової робочої сили. ПРо нас подбають!
Бодался теленок с дубом Показати IP 21 Листопада 2013 15:48
Ну слава Богу! Буду вже спати цієї ночі спокійно. А ви що подумали: правильно, на безмежних просторах матушки - Рассеи будете добувати камяне вугілля та розорювати тундру. Вічна мерзлота вже ж поступово зникає. Тропічна Колима та Сонячний Магадан вже зачекались...дармової робочої сили. ПРо нас подбають!
Лучанин до Бодался теленок с дубом Показати IP 21 Листопада 2013 21:21
Місце собі забиваєте? Так для вас персонально ще закон треба буде створити, а в нашій державі це неможливо. Через побоювання що і їх туди теж, опозиція заблокує трибуну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus