USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Хресний хід» МП - остання надія Путіна, - політолог

24 Липня 2016 10:01
На думку політолога Павла Нусса, для Кремля «Хресний хід» в Україні особливо важливий, аби перевірити ситуації для подальшого втілювання в життя проекту «Рускій мір», іншими словами – сепаратизму.

Нагадаємо, на початку липня у Тернопільській та Донецькій областях стартувала «хресна хода за мир», організована Українською православною церквою Московського патріархату.

Політолог також уточнив, що не варто шукати в цьому проекті релігійну складову, так як це є глибокою помилкою і абстрактною політикою, - повідомляє Преса України.

Аналітик впевнений, що Москва, з її церковно-політичною філією в столиці України, окрім конфесійних суперечностей планує мобілізувати поборників «Руского міра» з метою їх участі у масових протестних акціях, як політичного, так і соціального характеру. Про це, зі слів Нусса, свідчить гучний вислів філантропа Російської Православної Церкви Новинського, який погрожує президенту Порошенку імпічментом, а українському Кабінету Міністрів черговою відставкою, яка стане наслідком осіннього розпуску Верховної Ради України.

Політолог не вважає, що поява в столиці України колони «біснуватих бабусь» і налаштованих на силове вирішення питання найманців Федеральної служби безпеки Російської Федерації матиме масовий характер. Але тут же аналітик застеріг, що загальну бажану картинку для Кремля вони зобов'язані організувати. Вони, в розумінні Нусса, це партнери Путіна в Україні, чиї завдання твердо перегукуються з заявами Новинського. На думку політолога, це Юлія Тимошенко та інші приховані партнери Москви.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТИМОШЕНКО – МАРІОНЕТКА ПУТІНА?

Простіше кажучи, зі слів українського аналітика, з двадцять сьомого липня, під час запланованої зустрічі всіх учасників «Хресного ходу» біля підніжжя Володимира, Москва втілить в Україні новітній політ-проект – «геть Хунту». Зі слів політолога, все буде саме так.

Нусс також додав, що головним завданням до жовтня цього року буде: розпуск Верховної Ради України, дострокові вибори в парламент, з подальшим процесом утворення широкої коаліції з числа «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «Радикальної партії Ляшка».

Але, згідно даних аналітика, трансакція Москви з київським альянсом досить хитка, у зв'язку з цим весь «спектакль» цілком може завершитися того ж двадцять сьомого липня. Павло Нусс впевнений, що з одного боку, як Кабінет Міністрів, так і безпосередньо президент володіють достатньою довірою: Збройних сил України та друзів із Вашингтону. А з іншого - спецслужби України перебувають у повній боєготовності, щоб протидіяти реваншистським настроям колабораціоністів, і досить педантично та обережно спостерігають за пересуванням флагманів даної ходи.

«Вибачте за конспірологію. Доброго дня, Україна», - такими словами завершив свій пост Павло Нусс.

Як повідомлялося раніше, депутати Бориспільської міської ради під час позачергової сесії прийняли рішення заборонити Хресну ходу миру Української Православної Церкви через місто Бориспіль. Відповідне рішення підтримали 19 депутатів, проти проголосували троє і один - утримався.

Раніше дорогу так званій «хресній ході» перекрили у Житомирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Андрій Показати IP 24 Липня 2016 10:19
Прочитайте, спочатку, хто цей "політолог", а потім робіть висновки, які ідеї він відстоює http://genshtab.info/%D0%9D%D1%83%D1%81%D1%81,_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB
Віруючий Показати IP 24 Липня 2016 10:44
А наші : - народно " обрана " влада і президент своїми непрофесіональними діями довели народ України до зубожіння і ніщити , то вони не підігрують Путіну ...???
шавкам Показати IP 24 Липня 2016 11:37
Не важливо хто що пише - Росія перетворилася в середньовічне стадо що не знає куди іти і що робити.
Иван до шавкам Показати IP 24 Липня 2016 14:43
А как сильно ты отличен от стада? Иногда простая овца представляет себя пастухом
алоізій до Иван Показати IP 24 Липня 2016 17:10
Мєня тєрзают смутниє сомнєнія, "Иван" , а ти випадково не колишній "дончанин"?
Patrik до Иван Показати IP 24 Липня 2016 18:11
Пастир у нас один i всi ми Його вiвцi... А вы Иванушка очевидно не овца, а жалкий , непослушный козлик, напившийся когда-то воды из копытца. Все наши жизненные проблемы, к сожалению, из-за того, что к*злы учат нас и не дают нам нормально жить.
Оленка до Patrik Показати IP 24 Липня 2016 18:50
Перепрошую, а хто к*злів привів до влади? Чи не Ви скакали тим самим к*злом на Майдані?
Patrik до Оленка Показати IP 25 Липня 2016 23:32
Не треба Оленко, перестань, не жартуй, ти ж добре знаэш, що скачу я завжди з тобою тiльки у гречку... Але ж i видумщиця ти в мене, яку iдею пiдкинула!
Сергій до Patrik Показати IP 26 Липня 2016 19:42
Ну Порошенко не фонтан, а шо Яник і його команда, які крали все і вся, кращі? Зміни за один день, Оленко, не робляться.
І не дуже Показати IP 24 Липня 2016 12:24
Так, цей Гнусс -дуже "відомий" і "авторитетний" політолог. Сміятися хочеться з таких "політологів".
аяяй. до І не дуже Показати IP 24 Липня 2016 20:17
Смеется тот,кто смеется послежним:-) :-) :-) ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus