USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто - проти оприлюднення махінацій на ДКП «Луцьктепло»?

7 Листопада 2015 19:55
Представників Радикальної партії Олега Ляшка у Луцьку облили зеленкою. Очевидно, це трапилося через те, що вони поширювали листівки, які містять інформацію про розкрадання та махінації на ДКП «Луцьктепло». В результаті - постраждали і пересічні лучани.

Інцидент трапився сьогодні, 7 листопада, приблизно о 15.30 в районі Торгового центру «Слон». На зупинці громадського транспорту двоє активістів роздавали людям листівки, які містять факти розкрадання і махінацій на ДКП «Луцьктепло».

У цей час до одного з радикалів підійшов невідомий чоловік, взяв листівку, почав її читати і одразу ж запропонував представникам від парторганізації трохи підзаробити, мовляв, він готовий у цю мить викупити весь тираж листівок, аби жодна з них не поширювалася Луцьком. На що активісти відповіли відмовою.

У цей момент інший чоловік, у берцях, камуфляжних штанах, чорній куртці, з капюшоном на голові і в окулярах, підбіг на зупинку і почав всіх присутніх обливати зеленкою.

У наслідку двоє активістів, а також старших чоловіка і жінку, з якими, власне, й спілкувалися представники Радикальної партії, облили зеленкою.
Після цього двоє невідомих дуже швидко зникли з місця інциденту.

Зауважимо, текст листівки містить інформацію, яка ґрунтується на словах працівників профспілки підприємства «Луцьктепло». Вони відверто розповідають, чому і за яких обставин лучани так довго були без гарячої води, як Микола Романюк і «Континіум» розікрали ДКП «Луцьктепло».

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини щодо інциденту висловився голова Волинської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка Володимир Кучер.

«Хто це зробив ми, на жаль, поки не знаємо. Але кому це вигідно, зрозуміло – нинішній злочинній владі. Бо вони ухиляються від відповідальності за свої корупційні діяння. Ми виступаємо за зниження тарифів для лучан. Я саме повертаюся з Києва, де сьогодні було велике віче проти тарифної політики в країні. І якщо влада так і далі діятиме, не послухає людей – ми вийдемо з протестом і під стіни міської ради. Попри політичні репресії, попри злодіяння нинішньої влади – вони нас не залякають», - прокоментував Володимир Кучер


Нагадаємо, в травні цього року для лучан стала повною несподіванкою відсутність в кранах гарячої води. З’ясувалося, що НАК «Нафтогаз» припинив газопостачання ДКП «Луцьктепло» за шалені борги. Виявилося й те, що в міській раді про це чудово знали, але повідомили про відключення уже пост-фактум. А ось вину за припинення газопостачання поклали на самих лучан, мовляв, містяни боргують підприємству чималі суми, а гарячої води не з’явиться в місті, поки лучани не розрахуються. Ціле літо лучани мусили або гріти воду в каструльках, або ж ставити бойлери й сплачувати додаткові рахунки за електроенергію.

Про те, коли і чи з’явиться гаряча вода у квартирах лучан, ще в середині вересня не знав і директор «Луцьктепла».

.


// t;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0){return p}for(var e=0;e
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вася Показати IP 7 Листопада 2015 20:39
Хто - проти оприлюднення махінацій на ДКП «Луцьктепло»? ВІДПОВІДЬ ....ВСЯ МІСЬКА РАДА З Романюком...........
123 Показати IP 7 Листопада 2015 21:27
Типові методи боротьби справжніх "демократів".думаю сюди не треба Шерлока Холмса щоб розібратись=)))Штаб Романюка "працює"нема ніяких аргументів і оправдань, то хоч зеленкою...нормально...голосуйте і далі наївні...обридли ці ригівські методи і ця їхня політика.
Шурик Показати IP 7 Листопада 2015 22:43
Шкода що перехожі не допомогли затримати двох тіпочьків....думаю всьому луцьку булоб цікаво знати в обличчя місцевих тітушок
SVV до Шурик Показати IP 8 Листопада 2015 13:49
А могли б зловити і напоїти зеленкою.
Беркут Показати IP 8 Листопада 2015 08:21
Перші жертви , а цій зеленщик молодець - ні промазав....
123 Показати IP 8 Листопада 2015 09:48
Бо такі в нас люди. Нема чому дивуватись.
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2015 10:13
тож оприлюнюйте чого чухаєтеся?
кростя Показати IP 8 Листопада 2015 16:55
самі себе облили , щоб попіаритись
starec Показати IP 8 Листопада 2015 18:54
Ось вам и вийна....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus