USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олександр Товстенюк: самостійний мер - хто він?*

11 Листопада 2015 17:30
15 листопада лучани оберуть собі «Континіум», Романюка та «Солідарність» або ж Палицю, Товстенюка та «УКРОП». Про це заявив голова правління Фонду "Новий Луцьк", кандидат на посаду міського голови Луцька Олександр Товстенюк в ефірі телеканалу "Аверс".

Так, коментуючи закиди про те, хто такий Товстенюк без Ігоря Палиці, він наголосив, що не позиціонує себе як окремо взятого, натомість є частиною команди Ігоря Палиці, а його життєві погляди щодо моральних цінностей, ведення бізнесу та розвитку міста цілком збігаються із поглядами Ігоря Палиці. А от щодо чинного мера, то тут, зі слів Товстенюка, картинка інакша - ним командують «Континіум», адміністрація президента, і «всі, кому не лінь».



Зауважимо, цих виборів велика частина лучан (32,8% виборців) висловили довіру новій людині - кандидату від УКРОПу Олександру Товстенюку, який, сподіваються, може «вдихнути життя» у древній Лучеськ, викорінити радянські зразки управління та зробити із обласного центра європейське місто. Бо ж не секрет, що Фонд «Новий Луцьк», який очолює Товстенюк, активно працює заради покращення благоустрою міста, дбаючи про добробут волинян, а також сприяє розвитку сфери культури, спорту та підтримує активну, інтелектуальну молодь.

Відповідаючи на питання ведучого, Олександр пояснив, у чому насправді полягає самостійність нинішніх кандидатів на посаду мера Луцька.

«Микола Ярославович - самостійний? Ним командує і «Континіум», і адміністрація президента, і всі, кому не лінь. Усе точно так само, як було при Януковичу, буде якась наступна партія, знову вона ним командуватиме», - наголосив Олександр Товстенюк.

«Я був самостійним, є самостійним, самостійним залишусь, а Микола Ярославович не був самостійним, починаючи з комсомолу, не є самостійним і таким ніколи не стане.
Утім я не позиціоную себе як окремо самостійно взятого, я є командою Палиці, я є людиною з команди Палиці. І взагалі людина, яка хоче балотуватися на посаду мера, будучи сама по собі, - це людина, яка не розуміє, куди вона йде і з чим їй доведеться стикнутися», - пояснив Олександр, обгрунтовуючи потребу в команді.

Насамкінець він наголосив, що 15 листопада лучани оберуть собі «Континіум», Романюка та «Солідарність» або Палицю, Товстенюка та «УКРОП».

Нагадаємо, нещодавно Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк запросив свого опонента Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі.

«У п’ятницю, 13 листопада, запрошую Вас, Миколо Ярославовичу, на відверту розмову. У мене до Вас є декілька запитань. І я хотів би, щоб Ви дали на них відповідь. І, якщо у Вас будуть зустрічні питання до мене, із задоволенням дам відповідь і Вам. Сподіваюсь, що п’ятниця 13-ого вас не злякає, і Ви - не та людина, яка вірить у погані прикмети», - звернувся Олександр Товстенюк до чинного міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Тарас Чурило Показати IP 11 Листопада 2015 18:03
Ну правильно, все називає своїми іменами. Якщо оберуть буде нормальним мером
Тарас Чурило Показати IP 11 Листопада 2015 18:07
До речі, Миколо Ярославовичу та Валентина Черниш, чому жодного коментаря з конструктивною критикою мера не пропускаєте?
Оксана Показати IP 11 Листопада 2015 18:12
Щоб бути мером, насамперед потрібно найти час і поспілкуватись з людьми в кожній частині міста, вислухати які проблеми потрібно вирішити насамперед, а не спілкуватись з людьми лиш з екрану телебачення....
Анонім до Оксана Показати IP 11 Листопада 2015 18:48
Йди спілкуйся з ним, хто тобі заважає. Можна подумати з Романюком ти часто спілкувалася?
Оксана до Анонім Показати IP 11 Листопада 2015 20:44
ящо не буде живого спілкування з людьми то такі і будуть результати, не усі люди мають доступ до інтернету і мають час сидіти перед екраном телевізора.....особливо старші люди а прийти послухати, поспілкуватись, розповісти наболівші проблеми, щей у своєму районі завжди прийдуть.......
скандинавка до Оксана Показати IP 12 Листопада 2015 22:11
так ото ж старші люди саме більше помочі і отримала ----від Фонду і майбутнього мера
Ольга до Оксана Показати IP 12 Листопада 2015 15:56
Якраз цим і займаються в Палициних офісах розвитку кварталу. Заходьте. Спілкуються з усіма. І Товстенюк про все в курсі.
Оксана до Ольга Показати IP 12 Листопада 2015 17:54
Лучани обирають мера, а Ігорю Палиці дуже багато людей вдячні і за благодійний фонд і за офіси розвитку кварталу, але потрібно розмежувувати Палиця і Товстенюк, це люди в одній команді но дві різні особистості і багато лучан з радістю поспілкувалисяб з кандидатами у мери Луцька .
скандинавка до Оксана Показати IP 12 Листопада 2015 22:09
а хто в Фонді з людьми скільки років спілкувався-Пушкін?
скандинавка до Оксана Показати IP 12 Листопада 2015 22:12
то ж спілкуеться вже не один рік у Фонді з людьми.....
Земляк Показати IP 11 Листопада 2015 20:50
Саня ЧЕМПИОН! ГПЗ большинство за тебя! Романюковские бордюры уже начали розваливаться.
Тарас Чурило до Земляк Показати IP 11 Листопада 2015 21:46
А це тому, що як тільки розпочинається зима, в Луцьку починають будувати дороги
загадка Показати IP 11 Листопада 2015 21:04
пора визнати, що час Романюка просто пройшов, люди не проти нього, а просто хочуть змін
скандинавка до загадка Показати IP 12 Листопада 2015 22:14
я двічі зверталась по допомогу до Романюка--чхати хтів на бідних людей.мені не допоміг і на прийом не проткнешся --насадив собак на перешкоді...
Іриніда Показати IP 11 Листопада 2015 21:37
Чому не пропускають критики в адресу Романюка? П.Романюк, пора, пора, пора... Дайте дорогу молодим. Невже Вам ще щось не вистачає? А лучанам , будучи з Вами - мером, ще багато чого не вистачає, насправді Вас це "мало колише". На першому місці у Вас: догодити верхам, не піти в супереч з ними, У Вас комсомольська "закалка" і "гени пальцем не роздавиш"!!!
Тарас Чурило Показати IP 11 Листопада 2015 21:44
Я не проти Романюка, але факти говорять самі за себе. Перебуваючи на посаді голови облдержадміністрації Романюк нічого не зробив для області. Теж саме й мером, не можливо він хороший банкір, але не господарник. ну не орієнттується людина в цьому. Взимку заметені дороги, влітку немає води, з міської ради постійні відписки і паперова тяганина. Ось і все
Лучанка до Тарас Чурило Показати IP 12 Листопада 2015 13:34
Ну чому Романюк не господарник ! побудував 2-х поверхові будинки собі, кожномусинові почав завершувати будівлю внукові, а також Буратіно і тому подібне. А всіх лучан мають десь
скандинавка до Лучанка Показати IP 12 Листопада 2015 22:16
а ще в Криму в Романюка готелі --де відпочивала моя подруга ....чи вони там цілі....дотепер...
скандинавка до Тарас Чурило Показати IP 12 Листопада 2015 22:19
зробив все Климчук---шкода довели до хвороби....він істинний син Волині і Луцька...шкода
Лисий до Тарас Чурило Показати IP 13 Листопада 2015 19:25
Комсомольська злодюга Романюк,а не господарник і банкір!Нехай обізветься хоч один простий лучанин якому партайгеносе Романюк безкорисно допоміг.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2015 00:32
Фонд Ігора Петровича красавци вперед в майбутнє
шеф Показати IP 12 Листопада 2015 12:41
тільки за ситуацію із луцьктеплом бюро обкому кпу відправило б такого мера завгоспом у глуху школу .та і європейці такі ляпи жорстко наказують. а тут виберіть мене ще.......П-ЦЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus